7. marraskuuta 2013

Xytol Arvonta

Heissulivei taas jälleen kaikille! Nyt pyrähtää käyntiin taas arvonta, ja tämä se vasta mainio arvonta onkin! Kerron ekaksi hieman tarinaa avaamaan tätä arvonta tuotetta ja miksi tälläseen edes päädyin :)

Elikkäsiis mun laihdutus projekti alussa tein itselleni selkeän tavoite listan - sekä palkinto listan saavutetuista kiloista. Eräs näistä palkinnoista oli hampaiden valkaisu. Okei, mulla on tosi valkoiset hampaat jo ennestään, ja olenkin tyytyväinen! Ainut mitä halusin kokeilla oli saada tuo tummunut yläosa taas yhtä valkoiseksi niinkuin hampaiden alaosakin. Joten kun olin pudottanut painon alle 80, sain marssia apteekkiin.
Olin netistä lukenut Xytolin valkaisuliuskoista ja kuullut niistä hyvää feedbackiä! Ongelma oli vain se, että Vaasan apteekissa ei näitä ollut heti, joten kiireessä nappasin Yotulin valkaisugeeli pakkauksen. Mä aloitin siis sillä eniksi. Ekana iltana mulla oli vähän sellanen fiilis että tästä ei kyllä tuu mitään, koska en saanut muokattua itselleni kunnolla niitä muotteja. Yritin muutaman kerran, mutta alahampaiden muotti jäi löysäksi. No jaksoin sillä tuotteella viikon verran, kunnes kyllästyin. Tuntui ettei se aine vaikuttanut ollenkaan. Se myös pursui sieltä muotista ulos ja sylkeä erittyi jotenkin super paljon kun nuo muotit oli suussa. Puhuminenkin oli mahdotonta näillä kiskoilla.

Sitten päätinkin yrittää tuolla tuotteella, josta olin alunperinkin ollut kiinnostunut, Xytolin valkaisuliuskoilla. Ne oli heti paljon helpommat laittaa paikoilleen ja pysyi hyvin hampaiden  pinnassa. Paketissa on 15 kertakäyttö pakettia, joita on tarkoitus käyttää yhteen putkeen. Tietenkin jos on tyytyväinen tulokseen jo 10 päivän jälkeen niin käytön voi lopettaa.


Yllä ennen, ja alla jälkeen kuvaa. Siis joo, eihän ero ole suuri, mutta itselleni riittävä sillä lähtökohtakin oli jo tosi hyvä. Olen kuitenkin tosi tyytyväinen tähän, ja sainkin juuri sen mitä halusin, puhtaammat hampaat. Musta on tärkeetä että on puhtaat hampaat, se kertoo tosi paljon ihmisestä!  Paljon freeshimpi olemus. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Näitä löytyy hyvin varustelluista apteekeista, ja kannattaa kysyä myyjältä sillä jos niitä ei ole hyllyssä niin tilaamalla saa ihan päivässä/parissa! Netistä voi myös tilata täältä. Ja lisätietoa tuotteesta täältä

Pienen miinuksen saa tuote siitä että mukana oli melko suppeat käyttöohjeet. Onneksi nettisivuilta löytyi sitten laajempi selostus, eli sieltä kannattaa lukea jos jokin asia askaruttaa. 


Sainkin myös teille arvottavksi yhden tälläisen paketin! Woop woop!

Arvonnan ohjeet: 
Yksi arpa kommentoimalla blogia
Kaksi arpaa saa liittymällä lukijaksi bloggerin sivupalkista
  Kolme arpaa saa tykkäämällä Mio Poikani Mio -Blogin Facebook rymästä Klick!
Neljä arpaa saa mikäli mainostat arvontaa blogissasi tai fb sivullasi.

Muistakaa laittaa jokainen se sähköposti osoite, viime arvonnassa suurimmalta osalta se uupui :/ 

(xytol on lahjoittanut tuotteen arvontaan, kiitos heille siis ;) )

21 kommenttia:

 1. Tarkoittaako, että olen liittynyt lukijaksi jos seuraan tätä sun blogia, kun tossa on siis sivupalkissa tuo "seuraa tätä blogia. bloglovin" . Niin sitäkö tarkoitat? Jos JOO niin kolme arpaa, jos EI niin kaksi arpaa :) sanlot@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Luin tosta tuotteesta noilta sivuilta jonka linkitit. Siella mainittiin et ei imettaessa, kysyitko siita apteekista? Itse imetan viela ja mietin uskaltaisko kayttaa... ilona.peltola@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyin kyllä, ja suositus on tosiaan että ei käyttöä imettäessä. Mä itse kuitenkin uskallsin tuotetta käyttää, sillä syy miksi ei suositella imettäville on ymmärtääkseni se että joillain hampaat kärsii imetyksen aikana tosi paljon. Onneksi omissa hampaissa ei imetys ole vaikuttanut mitenkään, ja siksi uskalsinkin käyttää.
   Jokainen arvioi tietenkin itse, ja jos voitto tulee sun kohdalle niin voithan säästää paketin niin kauan kunnes et enää imetä ;)

   Onnea arvontaan!

   Poista
 3. Mihin kohtaan laitetaan s.postiosoite?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän kommenttiboxiin. Valitettavasti yksityisesti se ei onnistu :/

   Poista
 4. yhdellä arvalla mukana!
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 5. yksi arpa!
  petralehto2@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukana! :)
  mevid@outlook.com

  VastaaPoista
 7. Kahdella mukana ja sulla on mun puh.nro, joten ei varmaan meiliosoitetta tarvi ;)

  VastaaPoista
 8. 1 arpa ;) heliomondi@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla mukana!
  Periaatteennainen@gmail.com

  VastaaPoista
 10. kolme arpaa. x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 11. lukija+tykkäys+kommentti. Kolme arpaa.

  sähäri mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Kolmella mukaan! :) suvi.raita @ gmail.com (yhteen tietty)

  VastaaPoista
 13. Yhdellä mukaan.

  susanna.suorajarvi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 14. neljällä arvalla mukana (jos ymmärsin systeemin oikein..)
  tahtoo valkoiset hampaat :D
  zaijap@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Kahdella olen mukana :-)

  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Milloin tämä loppuu? Mukaan jos ehtii, yhdellä :)
  kulta89@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Yhdellä mukana :)

  minna.makela90@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla mukaan! Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta.

  ei.ihan.viela@gmail.com

  VastaaPoista
 19. yhellä arvalla mukana. :)

  VastaaPoista