3. marraskuuta 2013

Uima Maisteri

 (noi polvet <3)

Me mentiin eilen uimahalliin porukalla. Miohan on jo tottunut uimiseen mummun ja ukin viikottaisten uimahallivierailuiden takia. Mio on oikeestaan ihan hullu vedessä, se niin rakastaa vettä. Mio on vasta kaksi vuotta, ja pärjää yllättävän hyvin kellukkeiden kanssa, hyppii reunoilta veteen hyvinkin uhkarohkeasti, vaikka normaalisti Mio onkin varovaisempaa kaveria. 

Mai pääsi ensimmäistä kertaa Vaasan jäämereen, eli uimahalliin. Siis voi  tjiiisus kui kylmää se voikaan olla, pitää pysyä liikkeessä että tarkenee. 
Olin valmistautunut itkuiseen uintireissuun, koska Mai oli nukkunut edelliset päikkärit kolme tuntia aikasemmin ja oli valmiiksi jo tosi väsynyt. Kuitenkin ihmeen kaupalla Mai pysyi hereillä koko uimahallissaoloajan ja ei itkenyt kertaakaan! Vaude! Siis se tykkäsi kovaa vedestä, ei ollut kylmissään ja seuraili tyytyväisenä veljen, serkun ja erään kaverin touhuja. Saunakin oli Maille positiivinen kokemus ja viivyttiin sielläkin tovi. 
Meitä oli neljä aikuista ja neljä lasta. Juuri sopivasti käsiä lapsilaumaa hoitamaan :) 

Uimahallin jälkeen mentiin illanistujaisiin Maikun ja Tonyn luokse. Mä niin tykkään meidän kaveriporukasta <3

Tultiin lasten kanssa kotiin klo 22.30 aikaan ja oli naurussa pitelemistä kun Mio oli nukahtanut autoon, jouduin herättämään sen ja pyysin Mioa kävelemään itse plus kantamaan oman reppunsa. Sen jalat oli ihan spagettia. Olisin tietenkin kantanut sen kotiin, mutta Mai vaatii ainakin toistaiseksi enemmän syliä, ja jotta tehtävä ei olisi ollut liian helppo, oli mulla meidän uimahalli kamppeet JA KAIKEN LISÄKSI jouduin parkkeeraamaan auton tielle, koska vierasparkki oli täynnä. Taas tehtävästä selvittiin kunnialla, Mio oli niin raipas - as usual ja kömpi suoraan sänkyyn. Me laitettiin vielä Main kanssa pyykit ja uimakamppeet kuivumaan ja liityttiin sitten Mion joukkoon untenmaille. 

1 kommentti:

  1. 27 grader - simhallens vatten, inte e de kallt!!!

    VastaaPoista