1. marraskuuta 2013

mässytön-marraskuu ja muuta raporttia


Eli tänään pyörähti käyntii  kuukauden mittainen herkkukielto. Pia ja Annika kutsui mut mukaan juuri sopivalla hetkellä, sillä karkin syönti on ollut ihan out of control viime viikot. 
Saas nähdä miten menee. Mä syön oikeesti hyvinkin terveellistä perus ruokaa, mutta sen lisäksi uppoaa tosiaankin melkoinen määrä karkkia. Nyt kansi on laitettu kiinni, ja toivotaan että se pysyykin. Jos näätte mut siis donitsi kädessä jossain niin saa tulla läimäyttään ;) 


Mä olen taas aloittanut kunnon kävelylenkit ja se tuntuu tosi hyvältä. Eilen illalla käytiin heittääs vähä rundia ja päädyttiin juna asemalle. O-ou miten innoissaan pikku tyyppi voikaan olla :) junat ovat siis ehdottomasti kuuminta hottia just nyt! 


Maista on tullut oikea seikkailija ja konttailee huoneesta toiseen (meillä kun onkin kokonaiset kolme huonetta yhteensä). Samanaikaisesti Mai on nyt oppinut seisomisen taidon, ja kaikkea vastaan noustaan seisomaan. Jippijei! Kohta muru jo käveleekin!


Huomenna aamupäivällä olisi suunnitelmissa pitkä lenkki Main kanssa, reilu aamupala ilman Mioa(möksällä), ja aarekartan tekoa. Kävin tänään pitkästä aikaa terapiassa viimeaikaisten tapahtumien johdosta ja sain idean sieltä että aarrekartan teko voisi olla aika jees juttu mulle just nyt. Auttaisi vähän päämärien tavoittelemisessa ja sillai. Noh, kirjoitan siitä lisää sitten kun se on tehty! 


Nyt nukkumaan! 

1 kommentti: