22. lokakuuta 2013

Päivitystä!


Hei! Meillä vierähtänyt tovi taas päivittelyistä tänne. Nopeasti vierähtää monta päivää, kun jää laiskuus päälle.


Mailla oli se kolmen päivän kuume jonka päätteeksi sille tulikin punainen ihottuma kauttaaltaan. Pientä punaista näppyä ympäri kroppaa. Onneksi Google taas auttoi ja osasin olla panikoimatta. 
Nyt Mai on jo terve, ja tuntuu että Mai parani ja siitä tuli entistä hyväntuulisempi! Se on ollut viime päivät jotenkin todella herkkä nauramaan ääneen ja tosi flirttailevat ilmeet. 


Viikonloppu oli ihana. Me oltiin mökillä ja Mio pääsi traktorin kyytiin! Meidän suvun mökillä tehdään pihatöitä tänä vuonna oikein urakalla ja nyt olikin talkoot. 


Oli muuten Miolle viikonlopun koho-kohta tuo traktorilla ajelu. Se on niin kummallista miten pojat yleisesti ottaen ovat niin kiinnostuneita traktoreista, kaivureista ja muista koneista.
Ihme tyyppejä nuo miespuoliset henkilöt. 

Mai nousi seisomaan ensimmäistä kertaa oikein kunnolla tuen kanssa. Olin todella yllättynyt, koska tähän asti Mai on vain ollut nelinkontin, mutta siitä se vain nousi ylös!
Muistaakseni Mio nousi ylös siinä 6kk paikkeilla ja konttaaminen tapahtui siinä samassa, joten aika tasoissa ovat, Mai ehkä hieman 'jäljessä'. Musta on tosi kiva verrata lapsia keskenään, ja yrittää muistella että miten Mio oli tämän ikäisenä. 


Olen myös kovin innoissani uudesta jutusta Blogiin liittyen! Kirjoittelen heti kun postista tulee pakettia. Arvontaa on teille siis tulossa, ja on muuten tosi hyvät tuotteet joita ite olen hehkuttanut jo pidemmän aikaa! Argh kuinka jännittävää ;)

4 kommenttia:

 1. voi! Main sairaus kuulostaisi ainakin näin äkkiä vauvarokolta. Mikali sai sen saman. Onneksi Main kanssa selvisittä nuin helpolla, mikalilla oli reilusti 40 kuumetta ja reppana kuumekouristikin. Ambulanssilla sairaalaan keskellä yötä! huh! karmea kokemus, mutta ei se taida mikali siitä mitään muistaa, ja äiti ei voi unohtaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai oliko se tämä sama tauti? Thank God me selvittiin vain kuumeella. Muistan ku juteltiin Sillon ja oli ihan hirveetä ne mikalin kuumekOuristukset.

   Poista
 2. tangleteezer? :) tulispa postiljooni jo pian et selviää ;)

  VastaaPoista