7. lokakuuta 2013

Meidän maanantaiOi mitä luksusta kun Mio ja Mai nukkuu samaan aikaan päikkärit. Tätä tapahtuu aika usein, noin 4-5 kertaa viikossa, mutta on se silti luksusta ja nautin täysillä siitä omasta ajasta mitä mulle suodaan. 


Sillä välin kun nuo nukkui niin mä tein lounasta itselleni. Nythän on lihaton lokakuu, ja vaikka en itse siihen ole ajatellut osallistua, niin yritän kuitenkin tietoisesti vähentää lihan syöntiä. Olen elämäntaparempasta oppinut sellaisen jutun, että ruuasta ei tee hyvää se liha, vaan kaikki se muu ja mausteet. Näin oli myös päivän salaatin kohdalla. Avocado, rucola, oliivit, tomaatti kurkku ja kanamunaa. Lisäksi oli kauraleipää. Ruuan kanssa menee yleensä litra vettä myös :)


Päikkäreiden jälkeen mentiin tuonne uuteen laivapuistoon. Se on kyllä tosi ihana puisto, ehdottomasti Vaasan paras!  Siinä on otettu huomioon isot lapset, pienet lapset, aikuiset, urheilijat sekä vanhukset. Eläimiäkään ei ainakaan toistaiseksi olla alueelta häädetty. Meillä kun oli doggy mukana :)


 Pääsin testaamaan mun uutta takkia sekä housuja. Tilasin nuo Didriksonit outnorthista ja olen kyllä hyvin tyytyväinen. Hyvä sijoitus. Täydellinen vaate syksyyn. Pitää vettä ja tuulta. Alle mahtuu hyvin vaatetta, joten tämä menee varmasti vielä joulukuussakin - i hope!


Mai istui tyytyväisenä vaunussa, ja oli hyvin kiinnostunut Leo koirasta. Olen huomannut Maissa viime viikkoina suuren muutoksen. Hän rupee selvästi olemaan kiinnostuneempi ympäristöstään, ja reagoi ihan eri tavalla nyt kuin ihan hetki sitten. Mai on muutenkin aika hauskaa seuraa, ja hymyilee aina takaisin <3 sellainen juttu on kuitenkin mainitsemisen arvoinen että Mai ei kovinkaan helposti naura tai päästä muita ääniä. Itkua toki tulee äänekkäästi kun on suru puserossa, mutta muuten pysyy likalla mölyt mahassa. Ei mitään jutteluita tai kikatusta. Onko muilla tälläisiä hiljaisia hiippareita? 
Ei Miokaan ikinä ollut mikään papupata, ja kutsuimmeksin häntä StoneFaceksi, kun Mio ei ikinä hymyillyt, saatika näyttänyt suuria tunteita suuntaan tai toiseen. 


Onneksi nyt siihen on tullut muutos, ja Mio on aina iloinen. Aamusta iltaan. Harvoin on hetkiä kun Mio itkee tai on pahalla päällä. Ei, Miolla ei ole huonoja päiviä. Kuva kertoo juuri nyt enemmän kuin tuhat sanaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti