15. lokakuuta 2013

Mai-Parka


Mailla on taas kuumetta. Onneksi kauheaa räkistä ei tällä kertaa ole, mutta on tämäkin taakka kannettavana. Mio lähti kuumetta pakoon serkun ja tädin kanssa avoimeen päiväkotiin, sillä välin kun me Main kanssa yritetään löytää joku parannuskeino kuumeelle. Tai edes hyvä asento kun murulla on kaikki ihan päin mäntyä tänään :/


Ainut missä me jotenkuten saadaan olla rauhassa on niin että kannan Main babybjörnissä. Siinä ei itku tule. Nyt sain Mainkin nukahtamaan parvekkeelle. Ruokaa mä en ole edes tarjonnut kun toinen on ihan lohduton.

Me ollaan imutoitu ja laitettu ruokaa. Tein myös mun kuiville syys-käsille hieman hoitoa laittamalla reilusti laadukasta käsirasvaa ja bebanthenia sekaisin ja kumihanskat käteen :) Nyt on taas pehmoset kädet ja nuo rikkinäiset kynsinauhat saa kyytiä! Suosittelen lämpimästi tätäkin. 


3 kommenttia:

  1. Kannattaa ottaa kaikki vaatteet pois, Sylvester on aina pelkällä vaipalla sillonku sillä on kuumetta.. Vauvat ku ei osaa säädellä omaa lämpötilaansa ni kauheella vaatemäärällä kuume vaan nousee :)

    VastaaPoista
  2. nå nog ser hon ynklig ut - stackars stackars liten!!!

    VastaaPoista
  3. :( krya på dej kära majken!

    VastaaPoista