25. lokakuuta 2013

Life is good :)


 Käveltiin aamulla Main kanssa siskon luokse tarkoituksena tehdä ruokaa huomiselle päivälle. Mä pysyin kerranki poissa keittiöstä, mutta seura kelpasi! 
Tehtiin kenialaisia(?) samosoja. Vitsi kun ei tullut otettua kuvia, mutta ne on kevätkääryle-tapaisesta taikinasta tehtyjä kolmioita, täytteenä näissä jauheliha/purjo. 
Huomenna on kauan odotettu päivä monesta syystä! Saara, yksi mun rakkaimmista ystävistä/ Mion kummi tulee huomenna Tampereelta! 
Tapahtumat menee päällekkäin, kun Jenni järjestää myös Halloween juhlat johon nuo samosat teimmekin. Me lähdetään Saaran ja lasten kanssa siis naamiaisiin!
Nämä juhlat ovat meidän ihanalle ystäväpiirille, joka koostuu monesta kulttuurista ja more or less jokaisella taitaa olla mulatti lapsi jos toinenkin. Tämä jengi on pysynyt koossa jo n. 10 vuotta! Niin kiva taas treffata afrikkalais-suomalais henkisessä tapahtumassa, ja meitä on yllättävän monta 
(i hope).
Tuon halloween juhlan jälkeen me dumpataan lapset kotiin nukkumaan ja lähdetään Saaran kanssa ulos syömään ja drinkille. Sitäkin odotan jo innolla. Hyvä päivä siis taas tiedossa. 

Nyt Mio heräs ja mä lähden raapimaan toisen selkää. Meillä tällänen rutiini että kun se herää niin se istuu sylissä piiiiitkääään j sanoo 'kaapa' eli skrapa.

1 kommentti: