30. syyskuuta 2013

Se resepti!


 Nämä välipalamuffinit nappasin Vi föräldrar lehdestä.

4dl vehnäjauhoa
2dl vehnäleseitä
hieman suolaa
0,5dl sokeria
2tl leivinjauhetta
1,5dl rypsiöljyä
2dl luonnonjugurttia 
4dl raastettua porkkanaa
2kanamunaa 
kanelia

Nämä mitat siis suoraan lehdestä. Itse muokkasin tokalla kerralla näitä sen verran että laitoin vähän vähemmän porkkanaraastetta ja enemmän sitten jauhoha/leseitä suhteessa. Korvasin jugurtin maidolla ja lisäsin sitruunan kuorta ja sitruunan mehua antamaan vähän enemmän makua. Toka satsi oli parempi siksi, ettei taikina ollut niin painava, jolloin nuo pääsivät kohoamaan paremmin. 
Nämä ei ole mitään 'jeeee vitsi mitä ihania, tarjoilempas näitä tupperware kutsuilla' -muffineita MUTTA nämä ovat tosi hyviä lapsille, jotka eivät hirveästi vielä ole makeaa saaneet maistaa. Meillä toimii siis välipalana, ei jälkiruokana. 


Jos jollain joku vastaava resepti hallussa, niin laittakaa ihmeessä kommenttiboxiin! Niin kiva saada vähän vaihtelua näihinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti