5. syyskuuta 2013

Paljon uutta

 
Mai sai heti perään toisen hampaansa <3 Ja oppi istumaan itse.
Mai myös löysi oman kätensä tässä yksi päivä, ja imeskelee ahkeraasti omi varpaita. Olemuksesta myös huomaa että on ihan eri tavalla tietoinen ympäristöstä. Nauraa ääneen nyt ekaa kertaa oikein kikattaen, ja rakastaa omaa peilikuvaansa.
Nyt tuli vauhdilla uusia asioita.

7 kommenttia:

 1. Anonyymi5/9/13 11:30

  VIDEO! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tää video hommeli on käynyt kyl mielessä useampaan otteeseen. Ongelmana on nyt vaan se että mulla on joku ylitsepääsemätön häpeä mun äänestäni (?). JA siis ei mulla edes ole mikään ihmeellinen ääni. Tällästä sekopäisyyttä vaan :)

   Minkälaista videota ajattelit?

   Poista
  2. Vaikka ihan vain lasten leikeistä/höpötyksistä. Olis kiva kuulla Mion puhettakin, vaikkakin se varmaan ruotsiksi höpöttäisikin enkä sitä ymmärrä :) Videopostauksiakin on kiva katsella.

   Mullakin on joku ihme omaääniongelma... Joskus kun puhun niin tulee semmonen olo, et voi veljet mun ääni on ihan kamala. Joskus jotain videoita olen itsestä katsellut ja sillonkin tulee häpeen tunne et "voi v***u ole jo hiljaa!!"

   Poista
 2. Anonyymi5/9/13 11:33

  Mikset halunnut kertoa blogissa odottavasi Maita? Muistan kun mainitsit joskus ilkeistä ihmistä... Liittykö tähän vai oliko muita syitä?

  Blogin SUUUURI fani :) Ihana perhe <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... hyvä kysymys, johon on oikeasti ihan hyvä vastauskin. Pelkäsin montakin asiaa, mikä ei siis blogiin liittynyt/kommentoijiin, mutta en julkisesti raskautta hehkuttanut missään. Halusin varmistaa että kaikki on kunnossa.

   Kiva kun on 'faneja'. Se on niin mukavaa :)

   Poista
 3. liityin lukijaksi. kiva blogi :-) pistäydy meillä tutipuu2012.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Aww kiitos! Vastavierailulle siis ;)

  VastaaPoista