14. syyskuuta 2013

Lauantai

Mattomietteitä täällä mietiskelen päikkäriaikaan. Meillä on olkkarissa tollanen nukkamatto. Kutsun sitä bermudan-kolmioksi sillä sinne katoaa ihan mitä vain! Väri on harmaa joten se näyttää kaukaa puhtaalta - thank god for that! Läheltä kuitenkin, ja Main naama/käsiä katsoessa huomaa että tuo on täynnä hiuksia, murusia, kiviä ja vaikka minkälaista shaibaa. 
Nyt olisi hakusessa siis joku matto joka on helppo pitää puhtaana ja se ei saa olla tälläinen nukkamatto. Tän harmaan ajattelin viedä mattopesulaan ja sitten varastoon odottamaan että Main ei tarvitse syödä ihan kaikkea. 


Minkäslaisia matalanukkaisia mattoja teillä on? Itse haluisin jonkun värikkään maton, jonka voimme tästä muuttaessamme isompaan siirtää vaikka lastenhuoneeseen. Ei nyt tarvitse siis mikään lapsellinen olla, mutta värikäs. Tai edes värillinen :) 
Maton metsästys jatkuu... 

Me ollaan aamusta oltu kaupungilla shoppailemassa Jennin ja lasten kanssa. Kaupungissa meneillään Vaasa Storm tapahtuma, ja paljon alessa kaikenlaista kivaa. Mukaan tarttui neule itselleni sekä elämäni ensimmäinen aito turkis, nimittäin pipo! Rakastuin tähän heti, joten se oli aivan pakko saada! 


Me käytiin arnoldsissa syömässä myös ja Mio maistoi ekaa kertaa donitisa. Mies oli ihan myyty :) 
Maillakin oli oma Bageli mukana ihan omasta varastosta. 
 

Nyt kotona on hiljaista mutta kohta lähdetään Mion parhaan ystävän Thomasin 2v synttäreille. Nyt alkaa Miokin olemaan siinä iässä että kavereilla on synttäreitä ja mikäs sen hauskempaa. 

4 kommenttia:

 1. Meillä myös karvamatto ja kyllä se imee kaikki isompien lasten pikkulegot itseensä! Koiran karvaa siinä on vaikka kuinka imuroisi. Olen sen kyllä pessyt jo kahtena kesänä ihan järvessä mäntysuovalla eikä ole mennyt miksikään, vaikka pesuohjeet neuvookin jotain ihan muuta. :)
  Oletko itse tehnyt Main bagelin vai ostanut jostain? Meillä tyttönen syö maissinaksuja, mutta juuri mietin, että jotain muuta, ruokaisampaa, olisi mukava tarjota tytölle sormisyötäväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin ihan, että tuo meidänkin matto on varmaan ihan koirankarvoissa, sillä tuo matto on elämää nähnyt sen verran että on ollut koira taloudessa!

   En ole itse leiponut Main bageleita. Ostin Oululaiselta sellasia rinkuloita :) Niissä lähinnä vehnäjauhoa ja vettä. Maistuu ihan puulta. Mutta hyvä vaihtoehto juuri noilla maissinaksuille, jotka sotkee jotenkin yli sallitun määrän. Nää Oululaisen rinkulat on ihan super kovia, joten hampaita tekevälle hyvä vaihtoehto äidin tisseille :)

   Poista
 2. voi ei nepen kuva, ja mun boobsit on saanu vähä kohotusta ;) kiva päivä vaikkakin hieman tuli lopulla kiire... !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan meille tulee kiire! Siksi maailman paras idea pitää tyttöjen ilta ilman muksuja :)

   Poista