17. syyskuuta 2013

Kuvia


Mio sai eilen Poky -pyörän. Oikeesti se on Lennonin omaisuutta, mutta koska sen jalat täytyis vielä vähän saada joitakin senttejä lisää ja motoriikan kehittyä hieman niin Mio sai pyörän lainaan.  Tuo on ihan mainio! Oltiin eilen lenkillä kaikki siskokset ja Mio oli todella oiva pyörän selässä. Sillä on ihan perinteinenkin fillari, mutta tää oli mega-makee kapistus. 


Tänäänkin käytiin ajelulla. Mio pääsee lujaa vauhtia jo eteenpäin ja tasapaino vaan paranee silmissä! Välillä vähän väsyttää, jolloin pyörä nostetaan vaunuihin ja Mio saa istua Main jalkojen välissä. Hyvin mahtuu. Harkitsen vakavasti seisomalaudan hankkimista... Jos teillä kahden lapsen vanhemmilla sellaisia on, niin saa suositella merkkiä. Mulla ei hajuakaan niistä ole. 


Rauhallinen päivä siis takana. Sain jopa meikattua aamulla, mikä on hyvinkin erikoista :) 
Illalliseksi meillä oli luomupastaa ja jauhelihaa taco mausteella. Lisäksi tomaattia ja kurkkua. Yksinkertaista arkiruokaa. 


Maista ei mitään ihmeellistä kerrottavaa kuin se että se vain kaunistuu päivä päivältä <3
Nuo hampaat on ehkä maailman söpöimmät (ja vaarallisimmat).


Päivän kruunasi ehdottomasti se kun Jenni toi mulle mun tilaamat Enjot!! Näitä on odotettu jo parisen viikkoa ja vihdoin pääsen suikuun Enjo-hanskan kanssa ;) 
Tuo vihreä vihreä on siis keittiö-kinnas ja tuo Aqua-väri on se vartalo-pesu-kinnas. I loove Enjo. Paitsi et se on ihan sikatörkeen kallista, mutta niiiiiiin parasta!!! Hintaa noilla on 38€ per hansikas :/

*muoks*
Pakko vielä mainita  että Enjoissa on hyyyvin pitkä elinikä, eli mikään tavallinen pesusieni ei ole kyseessä. Mä itse käytän melkeinpä vaan Enjoa kotona, ja ollut todella tyytyväinen. Kaikki kestäviä tuotteita, jotka voi ihan pestä koneessa ja käyttää uudelleen, uudelleen, uudelleen ja uudelleen.

6 kommenttia:

 1. mainitse nyt hyvä ihminen että hintalaatusuhde kohdillaan ja elinikä noille hanskoille ja tuotteille on 5-10vuotta!!! :) kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 2. Supersöpö Mai :)

  Meillä Brion seisomalauta, ollut ihan ok, mutta ei olla vielä päästy testaan sohjoihin.

  Moni on kehunut sitä Buggy Boardia, joka käy rattaisiin kuin rattaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkeistä, pitää vähän tutkia. Onko Oliver tykännyt seistä siinä kuinka pitkiä aikoja?

   Poista