22. syyskuuta 2013

'krapula'-päiväHerätys klo 8.33. Silloin alkoi baari illan jälkeinen aamu. Aloitettiin sillä että Mio pissasi sänkyyn. Ja vielä kaiken lisäksi mun sänkyyn. Onneksi pelastin tilanteen nopealla toiminnalla.
Thank God tuo ei sanellut päivän kulkua, vaan meillä oli ihana päivä yhdessä. Me oltiin aamupäivä mamman luona, syötiin runsas aamupala as usual, Mio vaati kahvia juotavaksi ja sai tietnekin oman mukin myös. Hirveen paljon ei kuitenkaan uponnut.
Masterchef-Mio sai tehdä vähän ruokaa essu päällä mummun riesana. Hyvää tuli, vaikka Mio riehuihkin tuon suolan kanssa vähän turhan paljon. 

Ulkoiltiin myös kirpeässä syys-ilmassa. Rakasta tätä aurikoista, mutta niin raikkaan viileää ulkoilmaa. Nyt pitäisi vaan löytää itselle syys takki, ja sitten tietty myös talvi takki.


Iltapäivällä mentiin siskon luokse ja ulkoiltiin lisää. Metsakallioon ollaan rakentamassa isoa lasten leikkipuistoa, jossa on ihan sika paljon kaikkea kivaa tekemistä pienille ja isommille lapsille. Vielä tuo puisto ei ole valmis, mutta siellä on jo nyt todella paljon eri juttuja!


 
Tämän päivän ehdoton kohokohta oli kuitenkin se, kun Mai sai vihdoin kakattua  :D
Ollaanhan me tätä jo koko viikonloppu odoteltu ;) pienet on munkin ilot

2 kommenttia:

  1. ei Mio mikään riesa ollut - auttoi niin hienosti ruoan teossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo han e ju ganska duktig nog :)

      Poista