11. syyskuuta 2013

Arki

Mä rakastan arkea. En osaa selittää että miksi. Se on vaan ihanaa kun on tietyt rutiinit ja hetket arjessa. Kyllä mä pyhiäkin osaan arvostaa, mutta ehkä kuitenkin arki on se mun juttu. Päivittäiset askareet, ruuan laitto, ulkoilu lasten kanssa, ystävien tapaaminen, sekä oma rauha keskellä päivää. Aah että arki on ihanaa!
Nyt on tavallinen arki ja istun ihan hiljaisessa kaksiossa, molemmat pullat nukkuu. Ehkä tunnin, if im lucky niin kaksi tuntia. 
Kun he tuosta heräävät niin lähdetään äitin luo ja laitetaan suurtalouskeittiö pystyyn, ja laitetaan Maisterille ruokaa pakkaseen. Olin ajatellut ennen että ostan Main kohdalla enemmän purkki ruokaa, mutta se ei vaan tunnu omalta jutulta. En itsekään syö eineksiä, joten miksi lapseni söisi. 
En ole mikään totaalikieltäytyjä missään nimessä, se ei vaan tunnu luontaiselta ostaa perunaa purkissa. Ainakaan näin arjessa.
 

Hieman nauratti kun Mai laitettiin Brion nukenvaunuihin ja Mio lykki sitä ympäri puistoa <3 
Vaunut oli juuri sopivan kokoisen meidän Maisterille.

8 kommenttia:

 1. Saaks kysyy onks noi sun nuo rattaat tuossa taustalla? Onks ne Phil&Tedsit? Ostitko uutena jos niin mistä? Oon vähän katsellut tässä rattaita ja nuo tuon tyyliset ovat niin ihanat, mutta hinta hirvittää. Jos tiedät niin mistä saisi halvemmalla. (Huuto.netissä olen nähnyt muutamia, mutta nekin hipovat sitä 400 euroa halvimmillaan...) Tai sitten niissä on jotain pikkuvikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, nuo ei ole minun, meillä on käytössä Mountain Buggy Dutetit joista mulla onkin postaus meneillään tässä.

   Eräs ystäväni tilasi Phil & Tedsit Ranskasta, ja sai ne aivan älyttömän halpaan hintaan, jossa toimituskulut olivat vain 18€. Kyselen kaverilta että mistä tilasivat, ja laitan tänne vaikka linkkiä

   Poista
 2. Majken on niin lady ! Ihana mio ku se ottaa main mukaan! taas venyy ennenku keritään näkeen...:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lady_Marmelade :)

   Joo niin harmi ettei ehditä useammin näkemään... Yritetään taas löytää joku sopiva rako

   Poista
 3. Suloisia lapsia sulla :)
  http://betrinas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Samoilla linjoilla purkkiruokien kanssa. Jos en itse syö eineksiä, miksi ''pakottaisin'' lapseni syömään. Ja no.. Teen muutenkin kaiken mieluummin itse, tietääpähän mitä antaa eikä tarvitse arpoa jos joku vahingossa allergisoi, että mikä niistä sadasta ruoka-aineesta voisikaan olla syyllinen moiseen. :)

  Voi mitä palleroisia siellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Muutenkin tulee miljoona kertaa halvemmaksi kun tekee itse. Ainakin siis miljoon :)

   Kiitos <3

   Poista