10. elokuuta 2013

Välikausi vaatteet (ja talvi)

Eilisessä postauksessa kyselin lukijoiden kiinnostusta vaatepostauksesta, heti joku vastasi että vk vaatteista - joten ajattelin pistää nyt tuumasta toimeen kun herra täystuho nukkuu.

Meillä oli viime vuonna Miolle Tretornin kurapuku (86), joka oli tosi hyvä. Se lämmitti hieman ja piti vettä 100%. Ainut miinus puvussa on siis se että vetskari jää mielestäni vähän kesken, mikä tekeekin pukemisesta vähän vaikeempaa - kun tyylinä on siis se että Mio makaa sängyllä ja mä puen sen niin. Helpompi siis niille, jolla tapana on pitää lapsi sylissä kun heitä puetaa.

 Myynnissä 35€ (+postarit)

Jos joku haluaa tuon ostaa, niin laittakaa kyselyä tulemaan katja.hansen@hotmail.fi

Myöhemmin syksyllä meillä oli ehkä maaaailman ihanin talvi haalari: 

 Tämä myös myynnissä 25€ (+postarit)

 Kyseessä Name Itin (86) vissiin ihan joku perus haalari. Siis tuo on ollu ihan ykkönen! Niin pehmonen, lämmin, hyvä pukea ja kiva väri. Rakastin tuota haalaria niin paljon, että ostin saman haalarin Miolle nyt tulevalle talvelle isompana (104) ja toisella värillä (navy).

Tänä vuonna meillä onkin jo seuraavat Miolle valmiina:

PoPin kura housut ja takki
PoPin windfleece
PoPin vk housut ja vk takki
Name It talvihaalari
Ticketin talvihaalari
 Kaksi talvitakkia


 
Vielä olisi siis tarve yhdelle välikausi haalarille koossa 98-104. Vaihtoehtoja pitääpi olla, että niitä voi pestäkkin aina välillä. Jos jollain sen kokoinen haalari on kaapissa, ja tarve päästä siitä eroon niin mulle voi koittaa myydä :) tykkään ostaa käytettynä mikäli vain mahdollista. Kierrätys kunniaan!

Main tilanne sitten taas on hieman köyhempi. Sillä on yksi vk-haalari, jonka ostin tänään! Ihana hopea väri. Siinä ei ole lämpöä oikeestaan ollenkaan, joten sinne alle sitten villaa.


Talveksi mulla on Maille yksi Lyndmyr of Swedenin toppahaalari, ja uskon että näillä pärjätään. Kyseessähän on vielä 'pieni' vauva! Tarpeen mukaan sitten lisäillään.

Kenkinä meillä on perus kumpparit ja vuorelliset kumpparit. Sitten on hollannista ostettu talvibootsit, sekä yhdet Niken lämpimämmät lenkkarit. Myös kuomat Miolle valmiina, koossa 26. Miohan on oikea bigfoot!
 
Meillä siis ihan hyvällä mallilla vaatteet syksyä ajatellen! Nyt enää pipot ja hanskat puuttuu!

1 kommentti:

  1. dendär blå halaren har nog varit huippu - så skön o smidig att klä på. Mummu tykkää!

    VastaaPoista