10. elokuuta 2013

Turistit


Velipoika tuli eilen yöllä Hollannista vierailulle. Me nähdään about kerran kahdessa vuodessa joten elämme erityisiä aikoja :) 
Jani on mua aika paljon vanhempi, joten me ei olla ikinä oltu mitenkään ihmeellisen läheisiä. Lisähaastetta sukulointiin tuo se, että koko ikäni se on asunu toisessa maassa, joten nähty ollaan todella harvoin. 

Me käveltiin taas lasten kanssa aamupäivästä vanhempien luo, missä veli ja sen tyttöystävä asuu Suomi visiitin ajan. Kunniavieraiden johdosta teimme (äiti teki) tuoretta leipää. Mio sai tietty osallistua ja oli ihan kauhuissaan kun kädet oli taikinan peitossa! Omg. Sillä on varmaan joku neuroosi (niinku mullakin-vakava sellainen) puhtaita käsiä kohtaan. 


Nyt olis tarkoitus seuraavan viikon ajan näytellä kivoja paikkoja meidän turisteille. Ainakin mökillä käydään ja vakavia mietteitä PowerPark päivästä.

Veli se sen tyttöyatävä kävi eilen kokeilemassa torilla tuota Taste of Holland ravintolaa, ja mesta sai hyväksynnän oikeilta hollantilaisilta.


Mai sai taas kasan uusia vaatteita, kun me lähdettiin GW galleriaan shoppailemaan. Pakko mainita, että me ollaan siskon ja äitin kans aika HC-Muijia kun uskallettiin lähteä tonne kahden väsyneen uhmiksen kanssa, ja yhden väsyneen vauvan kanssa. Ihan hyvin se meni. Mitä nyt vähän verta huulesta ja parit raivarit, mutta sehän jo vähän niinkun kuuluu asiaan. 

Rupesin miettimään että vaatepostauksia oon tehnyt vähän viime aikoina! Onko lukijoiden joukossa sellaisia, joita kiinnostaisi vaatekaapin sisältö?

1 kommentti:

  1. Joo lastenvaatteista postausta! :) miltä näyttää teijän vk-vaatteet :)

    VastaaPoista