6. elokuuta 2013

Mökillä vol.2


Meillä on ollut niin kivaa täällä mökillä. Ultra-mukavan kokemuksen takaa sen, että täällä on hyvä vessa, suihku, super yyber hyvä sauna, netti, tv, tietokone, puhelin (+laturi), hyvää ruokaa ja seuraa.

Aamulla me käveltiin kyläkauppaan, handlin. Kauppaan pitää mennä eka veneellä salmen yli soutuveneellä, ja sitten kävellä pari kilsaa. Sopiva aamulenkki meille, ja Mai sai nukkua vaunussa. 


Meillä kesti tuo kauppareissu 1,5h. 2 vuotiaan kanssa ei hirveesti juosta, ja ostettiin Miolle jäätelökin, minkä syömisessä tietenkin kestää. Onneksi täällä maalla on sunnuntai jokapäivä. Elämäntahti on ihan erilainen ja täällä on niin rentoa.


Keskellä tuota salmea istui joku veneessä pari tuntia kalastamassa. Kenellä olisi tuollaiselle aikaa kaupungissa? Aww mä nautin <3 Mio nauttii vielä enemmän. Täällä on paljon tekemistä tollaselle taaperolle


Joku ihme tässä paikassa myös on, sillä Mai on nukkunut taas niin hyvin ja pitkiä päikkäreitä. Hyvät unet takaa sen, että mini tyyppi on mainiolla tuulella hereillä ollessaan. 


Me ollaan kalastettu, soudettu, käyty moottoriveneilemässä, saunottu, uitu, tehty ruokaa, juotu kahvia, oltu metsässä marjalla ja chillattu.


Mä soudin ekaa kertaa vuosiin! Hauskaa mutta rankkaa!


2 kommenttia:

  1. Voi ihana ja kaunis kuva tuo nukkuvasta murusta <3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi6/8/13 23:11

    ooh ihanan kuulosta!! Ja hyvät säät on suosinu!
    jenna

    VastaaPoista