15. elokuuta 2013

mammaa jänskättää


Käytiin hakemassa Miolle uusi reppu. Merkiksi valikoitui Fjällrävenin Kånken Mini, siitä syystä että se on niin syötävän söpö, ja erittäin pitkäikäinen. Sanoin äidille että Mio saa käyttää tuota reppua Lukiossa sitten, se on juuri sopivan kokoinen padille :) haha sillon 15 vuoden päästä tuskin enää kirjoja kannetaan. 

Nyt tästä postauksesta katosi se juoni, lähinnä siksi koska mua jännittää ja makaan väsyneenä sängyssä. Unta en tietenkään saa kun mietin huomista. 

Voitte sit vaan miettiä kuinka 'hullu' musta tulee kun Mio alottaa koulun?!? 

Tossuja me ei vielä ostettu. Mua semisti ärsyttää nuo mokkasiinit ja sen tyyliset kerhotossut. Haluan jotain erilaista. Onko ideoita? Mietin vakavasti reinojen ostamista, mutta onko ne kuinka mukavat tuohon tarkoitukseen? 

3 kommenttia:

 1. Onnea kerholaiselle! (ja äidille :).
  Tossuissa kannattaa ottaa huomioon, ettei niissä hikoa jalka liikaa. Esim. ne mokkasiinin tapaset on tosi kuumia kun lapset kuitenkin liikkuu koko ajan. Myös pohjan kannattaa olla pehmeä, että on helppo liikkua (en oo varma mutta onko niissä Reinoissa aika kova pohja?), meillä on ollut tytöillä hoidossa sisäkenkinä ihan vaan pehmeäpohjaiset sandaalit. Pojalla on nyt tälläiset http://www.babyandbeyond.ca/Robeez-Soft-Soles-Day-Out.html
  (toivottavasti linkki toimii...)
  (tosin kokemuksesta tiedän ettei Vaasassa ole niin kovin suuri valimoima jos ei netistä tilaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Hyviä vinkkejä sulla. Ajattelin nyt vähän tarkastella et minkälaisia tossuja siellä kerhossa muilla, josko löytäisin sieltä ideaa. Mio on kans tosi lämminverinen, niinkuin mä ja Mai myös, joten reinot saa jäädä. En saanu auki tota linkkiä :-(

  VastaaPoista
 3. Mun työpaikalla saa jo käyttää sähköisiä kurssikirjoja :D
  -vellu

  VastaaPoista