2. elokuuta 2013

Maissi Monsteri


Me maistellaan nyt oikein urskalla kaikenmoisia makuja. Kukkakaalta, perunaa, maissia ja porkkanaa. Mai tykkää kaikesta toistaiseksi ja kurottaa käsillä lusikkaa kohtaan ja avaa suun suhteellisen taidokkaasti. 
Mä luulen että Mai tulee syömään enemmän purkki ruokaa kuin Mio. Sillon tuli tehtyä itse lähes kaikki, mutta nyt luulen että helppous vie voiton :-) 


Mio vaikuttaa vieläkin vähän flunssaiselta. Yskänlääkettä saa ottaa pari kertaa päivässä. Onneksi Mio saa silti nukuttua hyvin. 
Mio on taas nukkunut omassa sängyssä koko yöt ja mä nautin. Kerran pari saan kuskata vettä tai pehmon, mutta muuten pysyy sängyssään. 
Me ollaan nyt joka päivä keskusteltu tästä asiasta aina ennen nukkumista. Siis että hänen pitäis pysyä omassa sängyssä ja mä selitän että mun sängyssä on niin ahdasta että sielä voi tippua. Aaah niin ihanaa kun toinen ymmärtää! Elämä on niin helppoa kun me puhutaan samaa kieltä :) 

3 kommenttia:

 1. Sä uskallat ilmeisesti antaa Maille eri "aineita" aika reippaalla kädellä? Me ollaan maisteltu aina uutta juttua muutama päivä, ennen ku alotettu mitään seuraavaa.. Nyt pari viikkoa kohta maisteltu ja lista on vielä lyhyt: parsakaali, maissi, mango. :)
  Meilläki Meea tarraa ite lusikkaan ja sotkuahansiitä syntyy. Mut paremmin tajuu touhun joka päivä. Tänään söi maissia ja mangoa varmaan melkein pilttipurkillisen yhteensä :)

  VastaaPoista
 2. Joo, aika rennolla kädellä kokeillaan. Fiilispohjalta. Tiedän et noin se pitäis varmaan oikeeoppisesti tehdä, mut en jaksa nipottaa vaan laitan sitä mitä kaapista sattuu löytymään :-)

  Puuroakin me kokeiltiin jo ja se oli suurta herkkua. Laitoin banaania sekaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. viljoja en tosiaan uskalla antaa vasta ku se 5kk täynnä.. eikö banaaniki ole suositusten mukaan vasta 6kk? olin kaupan soseista katsovinani.. nipo mikä nipo.. :D

   Poista