31. elokuuta 2013

Huvilakauden päättäjäiset

Meidät jätettiin taas Reisi-Riitan kanssa kahdestaan, kun Mio lähti möksälle mun siskon ja hänen miehensä perheen kanssa. 
Me ollaan suunniteltu porkkanan maistelua, leffa-iltaa sekä jotain herkkua mammalle. Olen tässä elämän isojen päätösten edessä, Subwayta tai Sushia? 

Mai on saanut vaikka mitä kutsumanimiä, koska se on niin LIHAVA! Mutta sitäkin ihanampi. 
Reisi-Riitta tai Reisi-Ritva on nää vakiot meidän perheessä. Ulkopuolisten on ehkä vaikea ymmärtää tätä huumoria, mutta ainakin meillä on hauskaa :) 

Tarkoitus olisi myös selättää tämä kylpyhuoneessa vallitseva pyykki-kaaos, sekä laittaa kynnet kondikseen. Kulmat mä värjäsinkin jo kestolla ekaa kertaa toissapäivänä, ja nyt ajattelin värjätä ripset myös! Toivotaan etten sokeudu. 

Huomenna shoppailemaan, mikäli voisin jo paremmin. Nää vanhat ongelmat nostelee taas päätään, ja pitää huolen että makaan sohvalla aina kun tilanne vaan antaa periksi. Harmittaa aivan törkeesti. 
 

11 kommenttia:

 1. Anonyymi1/9/13 13:02

  Miehen kummitytölle nauretaan aina kun se on paljon läskimpi ku isosiskonsa eikä kukaan sitä pahalla tarkota. Vauvalla mitä enemmän on misukkaa sitä parempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Musta kans vauvat on ihania just siks ku ne on niin pyöreitä ja pehmeitä <3

   Poista
 2. Anonyymi2/9/13 11:08

  Sinä varmasti itsekin osaat nauraa itsellesi tuttujen ja tuntemattomien kesken? Jokaiselle makkaralle? Ja hyvän mallin annat lapsillesi nauramalla ja nimittelemällä omaa tytärtäsi ei niin kovin hellittelevillä nimillä. Tätäkään kommenttia ei tietenkään julkaista koska itsetuntosi ei kestä vastaväitteitä tai kritiikkiä. Vain kehut ja myötäilevät mielipiteet pääsevät esiin. Mitä neuvolassa sanottiin lapsesi painosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sinä anonyymi.
   Mä omaan mielestäni suhteellisen hyvän itsetunnon, ja julkaisen ne kommentit jotka blogissani itse haluan julkaista.
   Maihan ei missään nimessä ole ylipainoinen, tän ikäinen vauva ei vissiin edes PYSTY sitä olemaan kun pelkällä rintamaidolla on kilonsa kerännyt.
   Musta Mai on aivan ihana, osittain juuri siksi että sillä on kaikki makkarat <3
   Harmi että sinä anonyymi otat asian näinkin vakavasti.
   Pitäisikö sinun mielestäni mun sanoa että "oi mai on niin hoikka ja sillä on niin laihat reidet"? Asiahan ei niin ole, joten miksi valehdella?
   Neuvolassa ei ole ollut muuta puhetta kuin se, että tyttö on kasvanut aivan hurjaa vauhtia, ja hyvä niin.

   Poista
 3. Nyt on kyllä pakko kommentoida.. Mulla on pari viikkoa vanhempi vauva kuin Mai ja makkaroita löytyy myös täältä, paljon!! <3 Mun mielestä vauvoja ei edes voi haukkua!?!? vaikka ne olis kuinka isoja. Meillä myös nauretaan ja puhutaan näistä makkaroista, mutta ei todellakaan haukkuvaan sävyyn!! Olen melko varma että Katjakaan ei näin tee. Anonyymi järki käteen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, kiteytit paremmin kuin mä!

   Poista
 4. Wuhuu... Anonyymi, herää eloon? Mai on 5kk ja tuskin ymmärtää meidän makkara-puheista muuta, kuin sen ihanan ja rakastavan sävyn meidän äänissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah Herää Eloon! NevöHöööd!

   Poista
 5. Anonyymi3/9/13 13:04

  Juuri näin, hyökkäys mielipidettäni kohtaan oli odotettavissakin. :) Itse työskentelen lasten parissa ja tiedän tapauksen, jossa lapsi itki äitinsä aina nauraneen hänen painolleen. Lapsi kertoi asiasta, kun kysyin syytä hänen pahaan oloonsa, joka purkautui muita haukkumalla ja kiusaamalla. Me aikuiset emme aina ymmärrä, että hyväntahtoinen naureskelu voi jäädä pienen mieleen pitkäksi aikaa. En tarkoita, että tyttäresi siitä nyt ymmärtäisi, mutta poikasi ja muut vanhemmat lapset oppivat, että makkaroille naureskellaan, koska aikuisetkin niin tekevät. Ymmärrän, että sinä bloggaaja ja tukipiirisi, joka täällä jo heräsi puolustamaan sinua ette ymmärrä kantaani. Jatkan matkaani, enkä vaivaa enempää teitä. Olisi vain hauska nähdä video, jossa ystäväsi leipoisivat ihastellen makkaroitasi julkisella paikalla. Ihan vain rakkaudella ihastellen tottakai, sillain hyväntahtoisesti. :D No niin, antakaa palaa puolustus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa en aio sinua hakuua tai katjaa puolustaa!
   2 tytön äitinä ymmärrän täysin mistä sinä puhut. Tietenkään Mai ei vielä ymmärrä mitä sille lörpötellään, VIELÄ ei miokaan. Lapseni on 3 ja 4v ja HE TAJUAVAT! Vielä ei olla kehosta angstattu mutta hiusten kiharuus on vaivannut silloin olevaa kolmevuotiasta! Joten olen samaa mieltä siitä että aikuiset voisi kattoa peiliin ja miettiä mitä lasten edessä puhuu ja kuinka kommentoi heidän ulkonäköään sillä pieni lapsi, ei siis vauva, sisäistää jo aikaisin tietyt asiat! Ja se on totta että vaikka sinä hymyillen ja hellällä äänella söpöttelet lapsen makkaroita tai poskia niin vanhempi lapsi ymmärtää sen helposti väärin. Miksi ei vaan antaa kaikkien olla mitä ovat? Tunnen katjan hyvinkin ja tiedän että hän ei lapsiaan hauku, mutta jos ymmärsin anonyymin oikein hän ei sitä tarkoittanutkaan. . .
   Mutta niin, mietitään kumminkin kaikki kuinka ja mitä puhumme lapsille. Vauvat ovat vielä oma kategoriansa tässä tapauksessa mutta lapset ovat kuin sieniä, imevät kaiken tiedon.

   -Main kummitäti jonka mielestä Mai on täydellinen ja reipas neitonen!

   Poista
 6. Ihana pieni! Täällä uus lukija. :)

  VastaaPoista