8. heinäkuuta 2013

Purolan puisto


 Käytiin Vaasan uusimassa (?) isossa leikkipuistossa tuolla purolassa. Hyvää vaihtelua meidän vakkaripuistolle. Puisto oli tosiaan aika laajalla alueella, mutta hirveesti siellä ei ainakaan vielä mitään erikoista ollut. Ehkä vähän isommille lapsille. Mio taitaa useimpaan kiipeilytelineeseen olla vielä turhan pieni, vaikka pienellä miehellä onkin suuren miehen tahto. 


Mulla on periaatteena, etten auta sitä kiipeemään noihin telineisiin. Jos se ei itse pääse, niin se on sitten liian pieni niihin. Vois mun teorialla sattua enemmän vahinkoa, jos vanhempi on aina auttamassa. Lapsi oppii ehkä paremmin ne rajat kun itse kokeilee. 


Tuolla puistossa oli ihan ihme kyltti. Iso nuotin kuva. Me ei äitin kans oikeen hiffattu et mikä juttu se oli, koska ei siinä puistossa ollut mitään muuta musiikkiin liittyvää. Äiti sit meni kyltin viereen laulamaan :) 


Mio ei oikein innostunut tosta hämähäkki keinusta samalla tarmokkuudella kuin mä. Olisin voinu maata siinä ja katsoa sinistä taivasta vaikka kuinka kauan. 


Maikin oli mukana. 


Ja sitten pakollinen yhteiskuva. Ja niinkuin näkyy, se tosiaan oli pakollinen. Miolla oli kiire johkin muualle :)

1 kommentti:

  1. Mun käsittääkseni siitä nuotinkuvasta kuuluisi lähteä jonkinmoista ääntä, mutta ainakaan meidän vierailun aikana ei toiminut. Lähialueen lapset kertoivat näin.

    -Hanna

    VastaaPoista