6. heinäkuuta 2013

Päivä meidän kanssa :)


Me ollaan jälleen kerran oltu mummun luona koko lauantai päivä. Siellä on vaan niin kiva olla, ja viihdytään kaikki hyvin. Vähän niinkuin mökille menisi, ovet auki ja Mio voi temmeltää vapaasti sisään ja ulos. Helppoa ja rentoa. Vaikka mä tosi hyvin viihdyn keskustan asunnossamme, niin kivaa vaihtelua päästä tuonne omakotitalo alueelle. 


Olin äitin henkisenä tukena kaappien siivouksessa, ja saatiinkin raijattua pari hyllyä vapaaksi. Huomenna me ollaan taas menossa torille myymään, joten kaiveltiin lisää tavaraa kirppispöydille. Muutenkin tollanen kaappien siivous ois aika fiksua, ettei sinne keräänny vuosien varrelta jos jonkinmoisia kuppeja ja ruukkuja. Voih tavaranpaljous!


Mio oli onneksi nukkumassa sillä välin kun kaiveltiin kaappeja. Se on kyl semmonen touhottaja, niin hyvässä kuin pahassa <3 äiti kertoi ettei me ikinä oltu noin "all over the place" pienenä. Kaikkeen pitää koskea ainakin se 15 kertaa, ja vielä kerran sen jälkeen että jollain aikusella on menny lanttu jumiin. 
Siis kyllähän sen ymmärtää että pientä ihmistä kiinnostaa asiat, mutta että noin paljon? Omg?! 
No onneksi me saadaan nauraa Mion jutuille senkin edestä kuitenkin <3

  
Ennen kotiinlähtöä käytiin vielä heittämässä rundia Mion pyörällä. Pakko sanoa että taitava on kyl pyörän selässä. Polkee jo ihan täysillä ja osaa kääntää tosi hyvin pyörän! Ens kesänä voidaan jo ehkä heittää pientä pyörälenkkiä Mion kanssa MIKÄLI se oppis olla pysähtymättä jok'ikisen lehden ja kiven kohdalla. Aivan kaikkea täytyy ihmetellä! Ja tietty varmistaa et sisko on messissä. 4 kertaa korttelin aikana. Rakkautta on tämä <3 

  
Sit me tultiinkin kotia ja oli tarkoitus et me oltais Main kans katottu yks jännäri loppuun jonka jo eilen alotin. Meni taas pupu pöksyyn ja painoin pausea heti ku rupes käymään jännät paikat! 
Pakko odottaa et R tulee tänne, niin pakotan sen kattomaan sen mun kanssa ku en yksin uskalla. 
Jänishousu kun olen. Oikea vemmelsääri. 2 kommenttia:

  1. känns nästan som om jag hade ledsamt efter er redan. hur ska jag kunna vara utan er 3 veckor!

    VastaaPoista
  2. Kaunis vemmelsääri olet! :)
    Ja oi Mio urhea isoveli, ihana!

    Paljon rakkautta teille täältä meiltä. <3

    VastaaPoista