3. heinäkuuta 2013

Akillen kantapääni


on ehdottomasti tuo eteisen kenkäsäilytys kaappi. Siis aina kengät ihan sikinsokin ja pareja ei löydy sitten millään! Tuossa touhussa ei ole mitään tolkkua, ja vaikka sitä kuinka yritän pitää järjestyksessä niin viimeistään seuraavana aamuna se näyttää taas tuolta. Tilanne ei tietenkään tästä parane, kun meidän kävelevien kaksijalkaisten joukkuun liittyy kolmas henkilö, Mai. Jonkinverranhan mulla on tässä nyt vielä aikaa kehitellä tuohon joku systeemi, mutta eipä näytä valoisalta tuon kaapin tulevaisuus. Kenkäteline siinä on ollut, mutta se oli jo tänne muuttaessa rikki, joten se heivattiin mäkeen heti kättelyssä. Asiaahan ei tietenkään auta se että Mio kaivelee ja kokeilee kenkiä päivittäin. Toki se palauttaa kengät tuonne kaappiin, mutta ei missään nimessä siinä järjestyksessä missä se ne sieltä otti. Perussiistinä ihmisenä mua vaivaa tää kaappi aivan mielettömästi. Oikeestaan tässä kodissa ainut sellanen osio mikä ei pysy järjestyksessä. Damn it. 
Minne me sit ikinä tästä muutetaankaan niin siellä ois paree olla sellanen kunnon eteinen minne saa kunnon säilytysmekanismit.

Olipas pitkä sepustus kenkä-kaapista. 


5 kommenttia:

 1. Anonyymi4/7/13 17:50

  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00193386/ ootko miettiny tämmöstä? Mulla on kengät tommosessa ja ite pidän sitä kätevänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itse asias tollanen löytyy! Se ei vaan mahdu tähän akilles-kaappiin, muuten takeille ei jää tilaa, joten tuo roikkuu vaatehuoneessa :D

   Poista
 2. Kuha saan nikkaroitua uuden kenkätelkneen nii meinän oma apajyuu voiya saada sen ?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha sun kirjotukset on aina arvoituksia :D
   Joo - mikäli ymmärsin oikein!

   Poista
 3. hahah kauheeta... syyt'än täysin touch screeniä ja laiksuuttani ku en jaksa lukee läpi... mut siis joo saat tuon meijän kuhan saan nikkaroitua meille uuden!

  VastaaPoista