10. kesäkuuta 2013

Sankarin Syntymäpäivät

 
Me järjestettiin taas Mion synttäri juhlat äitin ja isän luona. Niillä on isompi talo ja paremmat puitteet tälläselle juhlalle. Äidin suurtalouskeittiö (siis ei oikeesti suurtalous) on kestittänyt varmasti vähintään 40 synttärit yhteensä vuosien varrella, ja monia toivottavasti vielä tulevaisuudessa. Mä tykkään järjestää juhlia, leipoa ja kutsua ystäviä kylään. Hommasta tekee vielä kivempaa se, että oma
lapsi on päivän 'tähti'.


Itse Miohan ei mitään vielä osaa kaivata tälläsiltä synttäreiltä. Ymmärtää tietenkin ystävien ja hyvän ruuan päälle, mutta ne tarpeet täytetään muutenkin jokapäivä. Huomasi Miosta että hän oli hieman pihalla kaikesta huomiosta ja juoksi päättömänä koko syntymäpäivän. 


Meillä oli muutamia Mion ystäviä kylässä ja sitten perhettä ja kummi Saara. Ei yhtään enempää vieraita vielä tän ikäiselle lapselle. Muuten tulee liikaa kaikkea mun mielestä. 
Nytkin tuntui etten ehtinyt kaikkien vieraiden kanssa juttelemaan kunnolla ja mä taisin juosta yhtä päättömänä kuin Mio :)


Serkku Lennon


Tarjoiltavana meillä oli lapsille lättyjä ja rahka/vailija visp sekoitus. Pöydältä löytyi myös lasten kattauksella vesimelonia ja äidin tekemää raparperi/mustikka mehua. 

Kun lapset oli saanu syötyä niin oli aikuisen vuoro iskeä kiinni. Me oltiin äitin kanssa leivottu tuo täytekakku, ja Saaran kanssa sitten koristeltiin se lauantai-aamuna ennen vieraiden tuloa. Siitä tuli ihan super makee, ja olen toooodella yllättynyt että me onnistuttiin sen teossa!
Kakun lisäksi oli valkosuklaa/hassepähkinä keksejä ja sitten elämäni ensimmäiset CupCakesit. Nekin onnistui hyvin, ja tarjoiltavat meni kaupaksi. Toki me oltiin leivottu sen verran paljon, että niitä saa syödä pakkasesta ensi synttäreille asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti