4. kesäkuuta 2013

Nimi asiaa


Eli tosiaan eilisessä postauksessa kerroin tuosta nimestä, ja ajattelin jatkaa tänään kertomalla vähän enemmän, että mistä nämä nimet tuli. 

Hailey Mai Kuukua

Kun me tavattiin Reggien kanssa, ruvettiin aika nopeasti puhumaan lapsista ja nimistä. Asiasta väännettiin kättä, vaikka meillä edes lapsia ollut ja Mion kohdalla nimenanto vain venyi ja venyi. Me ei millään päästy yhteisymmärrykseen. Mion kanssa päädyttiin siihen että molemmat sai valita yhden nimen, ja sitten kolmas nimi, Kweku, tuli automaattisesti johtuen syntymäpäivästä (keskiviikosta).
 Kuitenkin jo suhteen alkumetreillä meillä oli aika selvää, että jos me joskus tyttäremme saamme, hän saa nimekseen Hailey.
Hailey on vain kaunis nimi, muuta merkitystä sillä ei meille ole. 

Mai taas on se 'minun valinta'. Halusin nimen Mai, koska se sopi hyvin Mion kanssa, nimi oli suht ruotsinkielinen, ja helppo sanoa kaikilla kielillä. Reggiekin hyväksyi tämän yllättävän nopeasti (ei kestänyt kuin koko raskaus aika?)

Kuukua taas on se Ghanalainen nimi, joka tarkoittaa keskiviikkona syntynyttä tyttöä. Molemmat lapset siis on syntynyt keskiviikkona. Aluksi Mai oli Akua, mutta Reggie teki hieman tutkimusta ja päätyi sitten tuohon Kuukuaan. Siitä mä tykkään myös kovasti. 

Mä kutsun lapsia siis nimillä Mai ja Mio. Reggie taas kutsuu heitä nimillä Kweku ja Kuukua. Kukaan ei ainakaan toistaiseksi heitä Jadeniksi ja Haileyksi kutsu. Ehkä joskus sitten tulevaisuudessa jos me johkipäin maailmaa lähdetään ;)

Tää postaus oli täydellinen SilliSalaatti. Liikaa kahvia juoneena tulee kadotettua se punainen lanka :) Saa siis kysyä jos joku asia jäi epäselväksi

Mion nimi tarinan voi lukea kokonaisuudessaan täältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti