6. kesäkuuta 2013

Mitäs me muijat!


Täällä hihat heilunu kun kerranki voi tehdä täysillä - ainakin melkeen. Koko vaatekaappi raijattu ja lajiteltu vaatteita, ainaki 4laatikkoa vaatteita jotka on mulle liian isoja laitettu kirppari kuntoon jne. Sain myös imuroitua ja lattiat luuduttua. Eilen oli kans ilo irti, vietettiin siskon kanssa iltaa, syötiin hyvin (ylläri ylläri?) ja käytiin kävelyllä.

Huomenna ohjelmaa heti aamu 8 eteenpäin... ja suunnitelmia iltaan asti. Mio tulee joskus 22 maissa vasta, joten siihen asti mä aijon käyttää aikani järkevästi.

Odotan palavasti seuraavaa Miotonta päivää, jotta saisin tietokoneen yli 10 000 valokuvaa siivottua. Rupee tietsikka oleen sen verran juntturassa, etten kuvia saa enää muokattua.

Nyt tuli taas super mega tylsä postaus. Koittakaa kestää! Ideoita saa esittää :)

8 kommenttia:

 1. Oi kun ootte sulosia muijia. :) <3

  Kuulostaa ihanalle ja rentouttavalle. Hiphip!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut ihanaa ja rentouttavaa, ja paljon saatiin aikaseks. Nopeesti meni aika kyl...

   Poista
 2. Anonyymi7/6/13 23:56

  Aivan ihana kuva. Niin kauniit äiti ja tytär :) Piti lukea kaikki postaukset putkeen, kun blogisi löysin ja tää on ehdottomasti paras mammablogi koskaan! Mihin AMK hait sairaanhoitajaksi ja menetkö nuoriso vai aikuislinjalle? Miten luulet voiko neulakammoisena toimia sairaanhoitajana, mikä sulla kai kanssa oli? Samoin täällä ja sen takia epäilyttää ala vai mihin oot siellä haluamassa erikoistua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos piristävästä kommentista :-) tunnetaanko me jostain, vai löysitkö blogin ihan noin muuten vain? Tervetuloa lukemaan :-)

   Mä menen ihan nuoriso linjalle, mutta englannin kieliselle, joten ihan 18-19 vuotiaita siinä luokassa ei ole. Enemmän vanhempaa porukkaa

   Mä olen tosiaan neula kammoinen! Mutta jotenkuten mä olen siitä päässyt eroon, ja luulen että kun koulussa lähestytään aihetta eri kantilta niin munkin suhtautuminen muuttuu.

   En ole vielä päättänyt mihin haluan erikoistua. Kiva pitääkaikki ovet avoimena ja tutustua rauhassa opintojen edetessä.

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Anonyymi8/6/13 20:05

  Ei tunneta entuudestaan, sattumalta vain löysin ihanan blogisi ja koukkuun jäin. Innolla uusia postauksia odotellen :) Aivan ihanaa kesää teidän perheelle! Jos toiveita sai esittää niin videopostauksia ois kiva katsoa ja semmoset Päivä kanssamme -postaukset on aina mukavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk! Mulla on niin kamalä ääni, etten varmaan kykenis video postaukseen :-) kaikilla varmaan tosin on omasta mielestä vähän outo ääni kun kuulee nauhalta.

   Laitan harkintaan :-)

   Poista
 4. Anonyymi8/6/13 21:29

  Mistä on noi Mion upeat aurinkolasit ostettu, jotka on mm. tässä postauksessa http://miopoikanimio.blogspot.fi/2013/05/27.html#comment-form ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ostettu espanjasta - ja ihanat on. Pysyy hyvin paikoillaan!

   Poista