11. kesäkuuta 2013

Mion toka vuosi

Mio täytti vuosia viime lauantaina, ja sen kunniaksi teen postausta nyt siitä, mitä kaikkea tänä kuluneena vuonna onkaan tapahtunut. 


Mio on saanut lisävauhtia. Se juoksee jo toooodella lujaa, ja mä saan olla varuillani ettei se yhtäkkiä pinkase menemään vaarallisessa paikassa. Yllä oleva raitapöksy kuva on otettu juuri 1v synttäreiden jälkeen.


Me muutettiin Vaasaan kun Mio oli suurinpiirtein 1v ja 4kk. 
Muuttopäivä meni tosi hyvin, ja Mio oli matkassa mukana alusta loppuun. Täälle me yhdessä duunailtiin ja aseteltiin tavarat paikoilleen. 


 Kiipeilytelineet on tulleet tutuiksi, niin leikkipuistoissa kuin mamman pahimmissa painajaisissa. Mun suuri pelkoni on että Mio tipahtais joskus jostain korkealta ja loukkaisi itsensä. Onneksi Mio on tosi taitava nuoresta iästään huolimatta, mutta vahinkoja sattuu kelle tahansa!
Toistaseksi vielä ei mitään ole tapahtunut. 


Mio oli kolmannella ulkomaanmatkalla Puerto Ricossa mamman ja mummun kanssa. Matka meni hyvin, ja Mio sai uida niin paljon kuin sielu sieti.


Miosta ja Mummusta on tullut parhaita ystäviä. Miosta tuli ekaa kertaa serkku elämässään, tosin Lennon on enemmän kuin veli Miolle.

 
Syömistaidoissa on otettu suuria harppauksia. Ja myönnän että Mion 'hidas' kehitys johtuu suurimmaksi osaksi siitä, että mä en ole jaksanut siivota niin paljoa :D
 Välit ukkiin on myös lämmennyt paljon. Mio duunailee ukin kanssa aina kaikkea äijien juttuja, ja on hyvä että poika saa vähän vaihtelua kynsilakkoihin ja hiuspinneihin :)


Mio on oppinut että hän on ihan ikioma ihminen. Oppinut kertomaan oman nimensä, ja mikä on hänen oma tavaransa. Mio myös kertoo, mikäli itse haluaa tehdä jotain, ihan itse <3 Miosta on tullut maailman paras isoveli <3


Ja on edelleen toisen elivuotensa jälkeen mamman älsklingsbulle <3 <3 <3 
(pienistä erimielisyyksistä huolimatta)

6 kommenttia:

 1. Mommos alldeles egen gullunge. Inga ord kan beskriva hur mycket jag tycker om honom!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänk sen då han kan själv säga åt dej hur mycket han älskar dej :-) lyckans dag

   Poista
 2. Aivan ihana. Mistä sä useimmiten shoppailet vaatteita ja tavaroita Miolle ja Maille? Molemmilla on niin mahtava tyyli ja ihanat vaatteet aina päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kivasta kommentista, piristää niin ;-)

   Mä käyn tosi paljon kirppareilla, mutta oon tosi nirso, eli ostan vaan uusia tai uudenveroisi/hyvässä kunnossa olevia vaatteita. Kierrän aika usein, joten silloin löytääkinne helmet :-)

   Sitten perus h&m, name it, seppälä, lindex ja kappahl. P.o.p on musta uutena liian kallis joten siellä en käy, tai no harvemmin, mutta ostan käytettynä kyllä popia. Marimekko paitoja on tullut käytettyä ja benettonin housuja.

   Mä en ole mitenkään merkki ihminen, tärkeempää on vaatteen mukavuus ja ulkonäkö :-)

   Poista
 3. Ihana <3

  bibi

  VastaaPoista