3. kesäkuuta 2013

Main muutos

                                                                           Mai alle viikon vanha

Mai on vasta 2kk + risat ja musta tuntuu että se on ollut meidän kanssa aina. Se kuuluu ehdottomasti jo meidän perheeseen. Ihmettelin tänään Main superia kehitystä, ja joka päivä tuntuu tapahtuvan jotain kehitystä.Mai voi istua sitterissä vaikka kuinka kauan ja jutella kovaan ääneen asioita.
Hän myös hymyilee melkein poikkeuksetta kun saa kasvojensa eteen toisen ihmisen. Herkiten tulee nauru kuitenkin mut nähdessään, ja olen tietenkin otettu tästä kunnian osoituksesta.

Mailla ei ole yhtä pitkä pinna kuin Miolla, mutta ei se haittaa. Kaikki me ollaa  erilaisia, pitäs vaan itsekin opetella se taito ettei tarvii kokoajan verrata veljeen. Huomaan syyllistyväni tähän vertailuun aika usein. Lyhyt pinna näkyy itkuna esim automatkoilla ja vaunuissa, kun joutuu makuulle.
Toisaalta Mai on tosi hymyilevää sorttia ja rauhottuu kiljukohtauksista nopeasti

Mailla oli ihan suora tukka syntyessään, mutta jo nyt tuo pehko on kiharalla kokoajan. Hennompi hiuksi sillä on kuin Miolla.

Meillä ei kyllå varsinaista päivärytmiä ole, koska jokainen päivä on sen verran erilainen. Mai nukkuu useinmiten pidemmät päikkärit aamupäivästä, mutta tää ei ole kiveen kirjoitettua ja en ota stressiä (ainakin siis yritän olla stressaanatta) tästä asiasta. Yöt on tosi rauhallisia ja kestää noin 10h. Toki Mai vielä syö öisin, mutta nukahtaa aina heti uudelleen

Mio on edelleen ollut tosi ihana veli. Vaikuttaa jotenkin ylpeältä ja aina huolehtii että pakkasinhan siskon matkaan. Parasta aamuisin on Main herättäminen. Siis Mion mielestä :)

Mai sai vihdon virallisen nimen joka on: Hailey Mai Kuukua Hansen

Teen nimistä erikseen postauksen kun kerkiän :-)

Nyt nukkumaan tuhisian viereen.


5 kommenttia:

 1. Hieno nimi ja ihana kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) oon kyllä tyytyväinen valintaan!

   Poista
 2. Ihana Mai! Ja ihana koko nimi. <3

  Ja hei, pikku murullahan on jo tukkakin kasvanu hienosti! En malta oottaa että pian tapaan hänet ja saan halata sua ja Mioa! :)

  VastaaPoista
 3. <3

  Mailla on kasvanu niin paljon hiukset. Todella yllättävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tarkotin siis myös et se on kihartunu niin paljon.

   Saas nähä tippuuko siltä hiukset ajan kanssa...

   Poista