26. kesäkuuta 2013

Kuvia


Mua niin harmittaa ettei tule kannettua tuota kunnon kameraa enää mukana. Taas syynä on helppous kännykän kanssa, kun tämä luuri siirtää kuvat suoraan koneelle, ja mun ei tarvitse mitään tehdä. Erona tietenkin kuvien laatu, joka järkkärillä olis ainakin 5 kertaa parempi. Kuitenkin olen sen verran laiska etten jakaa jokapäivä piuhojen kanssa taistella. Haaveena olisi uusi Samsungin kamera, joka siirtäisi ne kuvat automaattisesti kans koneelle. Aww mitä helppoutta! Oiskohan siinä kamerassa vielä joku kuvanmuokkaus?? Pitää ottaa selvää!


Tässä siis kuvia puhelimesta viime päiviltä. Tän päivityksenkin teen puhelimesta samalla kun yritän saada Main nukahtamaan päikyille.


Meille kuuluu vain hyvää! Mio oli eilen siskoni kanssa uimassa ja mä siivoilin ja katottiin Main kanssa leffaa.


Me ollaan tehty pikku road trip myös lasten kanssa tuossa maanantaina kun käytiin maalla tervehtimässä sukulaista. Kotiin tultiin vasta 22 jälkeen ja molemmat lapset nukahti kotimatkalla. Mion kanssa on aina ollut tosi helppo matkustaa, ja toivon tietenkin että Mai jatkaa samoilla linjoilla. Toistaiseksi ainakin automatkat onnistunu ihan hyvin neidin kanssa.


Nyt tuli taas tällänen sillisalaatti postaus. Olis tarkoitus kirjotella tuosta Mion uhmiksesta mutta en tiedä oikeen että mitä siitä kertoisin... nooo ainakin sen että rasittavaa on! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti