29. kesäkuuta 2013

Kultsipuppeli

Mio on lähtenyt ihan ekaa kertaa yökylään, noin niinkuin huvinvuoksi! Mummolaanhan se läks, ja se onkin hyvä paikka aloittaa yökyläily harjoittelu.
Ei mua varainaisesti jännitä, kiva Miolle että tottuu muuallakin olemaan, ja mummolassa on aina ihana olla. Mielenkiintoista tosin tulee olemaan se, että miten mun vanhemmat hoitavat Mion yöraivarit, joita nyt ollut poikkeuksetta parin viikon verran. 

Aamulla mun ja Main on tarkoitus kävellä taas vanhemmileni aamupalalle, joten kovinkaan montaa tuntia Mio ei ole musta erossa

Onko muiden uhmiksilla yöraivareita?
Meillä tämä tarkoittaa sitä, että Mio alottaa huutamisen joskus alkuyöstä. Yleensä se sanoo 'lisää', ja luulen että se haluais maitoa. Sit tarjoan janoon vettä joka useinmiten joutuu myrkyn keskellä lattialle. Miokin saattaa heittäyä vihoissaan lattialle ja usein tätä kestäå ehkå 5-10min.
Oon yrittänyt lempeällä äänellä saada Mio rauhottumaan, mutta se ei auta meillä. Myös syliin yrittänyt ottaa, joskos se rauhottuisi, mutta siitä nousee pahempi kriisi vaan. Parhaiten meillä toimii joko se että jätän raivarit huomiotta tai se, että sanon tiukalla äänensävyllä ettå kaikki on hyvin ja että nyt nukutaan. Hetken se jaksaa raivota, mut leppyy aika pian.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti