5. toukokuuta 2013

Sadepäivä

 Me ollaan oltu super tehokkaita Mion kanssa tänään. Herättiin aamu 8 ja hihat heilunu oikeestaan siitä lähtien. Me ollaan mm. imuroitu, pesty mikro (ruokasoodalle peukkua), tiskattu, pesty pyykkiä, vaihdettu lakanoita, siivottu talvitavaroita varastoon, järjestelty vaatekaappia ja pesty suihkun lattiakaivon. Kun sanon että Mion kanssa, niin se todella pitää paikkaansa. Se rakastaa häärätä ja olla mukana. Se auttaa, tietty oman kykynsä mukaan, mutta silti yllättävän paljon! 
Kaiken tän lisäksi tehtiin Tom Yum keittoa, joka epäonnistui täysin.
Olen myös suunnitellut hieman Mion synttäreitä, jotka tulee tod näk olemaan Muumi aiheiset. Mion ja mun onnekseni niin Mion kummi Saara ilmoitti tulevansa myös synttäreille  <3 parhautta
 

Mio on katsonut välillä piirrettyjä ja yrittänyt saada Maita leikkimään autolla. Alla olevassa kuvassa Mio yrittää väkisin avata Main nyrkkiä. Ilmeisesti leikki seura jo kelpaisi. Pyöräilykausi myös avattu, ja Mio hiffas ton pyöräilyn tosi hyvin! Se osas polkea oikein kunnolla. Nyt vielä vähän treeniä ja tosta tulee oikea biker-boy :DNyt me ollaan oltu tyttöjen kesken pari tuntia. 
Mio läks mummulaan ja se astelee ovesta minä hetkenä hyvänsä. Me oltiin pienellä kävelyllä ja sit keitettiin kahvit. Minä ja Mai ihan kahdestaan. 

1 kommentti: