23. toukokuuta 2013

Mai 2kk


Ja neuvolasta saatiin seuraavat Mitat: 
6410g 
61cm

Miohan oli syntyessään 4kg, eli puol kiloa enemmän kun Mai. Nyt kuitenkin Mai on ottanut veljeensä kiinni, ja painaa enemmän kuin Mio aikoinaan 2kk ikäisenä, mutta on hieman lyhyempi :) 

Mai nukkuu yönsä todella makoisasti (koputan puuta). Oikeestaan ihan alusta asti ollut niin että yöt on selvästi öitä ja päivisin ollaan enemmän hereillä. Mai syö siis suurinpiirtein 1-2 kertaa yössä, ja kestoltaan sanoisin alle 5min. 

Mai on osannut jo pitkään pitää päätänsä pystyssä, ja lemppari asento on mahallaan tai sitten sitterissä. Tänään huomasin tytön ekaa kertaa yrittävän tarttua leluihin, jotka ovat kiinni sitterissä :) ihan uskomatonsa kehitystä! 
Mai tosiaan kääntyikin tuossa viikko sitten, selältä mahalle, kun ei tuo viihdy oikeestaan ollenkaan selällään. Nyt kuitenkin epäilen että kyseessä oli vahinko, koska tuon yhden kerran jälkeen sitä ei ole enää tapahtunut. 
Mun vanha bumbo, joka on kuvassa, on ollut siskolla lainassa ja siellä se edelleen on. Tuota ollaan vaan kokeiltu pariin otteeseen ja hyvin Mai siinä viihtyy selkä suorassa. Ikäsuositushan on 3kk TAI sitten kun pystyy pitämään päätään, joten älkää mesotko ihmiset! 

Päivä päivältähän tämä on kivempaa, niinkuin se oli Mionkin kanssa. Huomaan että molemmat lapset viihtyy toistensa seurassa, Mai vaan hymyilee kun näkee Mion, ja Mio on Main ykkös fani <3 

2 kommenttia:

  1. Main tuima katse johtuu vain siitä että hän on kateellinen veljelle ja serkulle. Alkuperäisessä valokuvassa Mai istuu ja katsoo kun Mio ja Lennon leikkivät badibunkassa. Raukka Mai - ei saa olla mukana, joutui sivulliseksi.

    VastaaPoista
  2. dehä va faktiskt ett skillt foto :) men hon sitter nog bra i bumbon fast hon e såååå liten ännu :)

    VastaaPoista