22. toukokuuta 2013

Kiirus


Hei vaan! Ulkona on niin mahtava sää ollut jo viikon verran ja ollaan yritetty olla ulkona ja nauttia tästä täysin rinnoin. Koskaan ei tiedä milloin on kesän viimeinen aurinkoinen päivä :)
Mio oli jo uimassakin pari päivää sitten, ja sen verran tuo rakastaa vettä ettei kylmyys haitannut ollenkaan.

4 kommenttia:

 1. Voi että sun lapset on niin suloisia!:) Mai näyttää niin isolta jo bumbossa. Oliko hänellä nyt ikää 3kk? Meillä tyttö 2kk ja on ollut mukava luea Main kehityksestä ja verrata omaan. :) bumbon ostin nyt minäkin, mutta vielä en ole uskaltanut kokeilla, pitänee kai se kuukausi vielä ainakin odottaa, vaikka tyttö ei kyllä suostu enää pitkällään olemaan, pakko saada olla pystyssä ja kenottaa pään kanssa milloin mitenkin. ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3

  Se on tosiaan aika ison kokoinen jo! 2kk on ikää nyt mutta on niin tanakka ja pönkaa istumaan jos laittaa makuulle, niin kyllä mä sitä hetken bumbossa uskallan istuttaa. jos kauheesti heiluisi ja näyttäisi olevan lytyssä niin sitten en antaisi. Kannattaa kokeilla, jos teidänkin tyttö jo pitelee päätään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pari kertaa olen nopeasti kokeillut ja kyllähän se tyttö pönöttää siinä pystyssä jo hyvin. :) Varsin tomera tyttö on meilläkin, kannattelee päätään jo koko hereilläoloajan, joten jospa sitä sitten pikkuhiljaa kokeilis, niin pääsee seuraamaan paremmin isoveljien touhuja :)

   Poista