30. toukokuuta 2013

Dilemma


Vähänks mä repesin jälleen kun kaivoin koneelta näitä kuvia :) muistan kuin eilisen sen kuinka Mio inhosi vaunuissa makaamista, ja me siirryttiin tuosta koppa osasta istuin osaan jo kun Mio oli 3kk vanha. Se kokoajan pönkäsi sieltä ylös, ja sai jos jonkinmoisia raivareita kun ei näkynyt muuta kuin pilvet taivaalta. Kuvat otettu taiteiden yöstä Vaasassa, ja pian tän jälkeen veimme tän kopan varastoon. Se olisi jokatapauksessa käynyt ahtaaksi hyvin pian.


Syy tähän vanhoihin muisteloihin on se, että Mai on tismalleen samanlainen tässäkin asiassa. Jos Mai on hereillä ja vaunuissa, niin se ei kauaa jaksa vaan maata tuolla, vaan alkaa kiljuminen, ja voin kertoa että hieman korkeammalta lähtee ne kiljaisut kuin Mion karjaisut aikoinaan. Tänään ulkona on 100 jotain astetta lämminta, ja mä jouduin kantamaan Main toisessa kädessä, ja työntämään Mio noissa tuplissa. Kävi hieman lämpöseksi tuo touhu. 


Otsikon mukainen dilemma on siis se, että koska mä taivun tähän tahtoon? Tuntuu että Mai on niin pieni vielä iältään, ettei ihan vielä raaskisi laittaa varastoon tuota makuu koppaa. Toisaalta, mä en kauaa jaksaa huutamista kuunnella, ja kun se selvästi 'istuu' tyytyväisenä tuossa veljen paikalla, aina kun on siihen mahdollisuus. Näissä vaunuissa saa tuon selkänojan täysin makuu asentoon, mutta kyllä tää silti tuntuu hieman aikaiselta. 
Olisko jollain joku järkevä mielipide antaa nyt tähän?

7 kommenttia:

 1. Mio on niin kovin hoikka tossa keskimmäises kuvas :DDD - Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha Miohan on muutenkin olemukseltaan tosi hento aina ollut :-)

   Poista
 2. hahahhahahahah mio <3 mikäs siinä jos mai on tyytyväinen eikä istu istu vaan "nojaa istuu" siinä ja on tyytyväinen? Sit ku simahtaa niin saa makuuasentoon... niin kauan ku se ei istu kunnolla niin sehä o ok. selkä siinä kärsii sit jos oikee istuu istuu mutta puoliistuma asentohan pitäis olla ok? näin uskoisin minä joka ei oo neuvolatäti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No noin mä olen tän järkeillyt. Ja ainahan me voidaan siirtyä takas vanhaan, jos ei tuo tunnu auttavan.

   Poista
 3. Samaa mieltä kuin Liberata eli kunhan on tuollai puolimakaavassa asennossa niin pitäisi olla ok. Ja kun nukahtaa, niin makuulle. Turha pientä on huudattaa makuulla (tai kantaa sylissä), jos kerran puolimakaavasti viihtyy. Harmi vain, jos kopan käyttöikä jää noin lyhyeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Äiti kans sano sellasen pointin että Mailla saattaa olla myös vaan tosi kuuma tuolla kopassa, kun siinä on reunat joten ilmakaan ei kunnolla pääse pyyheltämään.

   Poista
 4. o vi som tyckte att Mio var världens sötaste sommaren 2011?!?! Han ser ju ut somen sumo-brottare o en arg sådan, ha haaaa

  VastaaPoista