25. huhtikuuta 2013

Vähän päälle kuukausi

Tervetuloa uudet lukijat! Tulee hyvä fiilis kun teitä on enemmän!

Mai on nyt reippaan kuukauden ja tänään olikin taas neuvolaa. 5270g ja 57cm pituutta. Ihan hyvin siis on kasvaut tässä :) melkein 2 kiloa kuukaudessa. 


Meillä menee ihan hyvin. Hektistähän tämä kyllä on, mutta suurimmaksi osaksi hyvällä tavalla. Yritän ehtiä nauttia ja imea itseeni tätä pikkuvauva aikaa, etten yhtäkkiä herää yhtenä aamuna ja huomaa että tyttö ja poika aloittaa koulun ja mä en edes huomannu. Tuntuu että justhan me tultiin kotiin synnäriltä Mion kanssa, mutta siitähän onkin jo kohta 2 vuotta. Mun paras vinkki kaikille äideille ois että hengittäkää tätä aikaa. Imekää ihan kaikki itseenne ja nauttikaa. Se on välillä arjessa vaikeaa, mutta kannattaa yrittää. Mun pitää itselleni tätä myös muistutella aika usein. 

Mio tippui sängystä toissayönä... Ihan kauheeta! Sillä halkes huuli ja verta suurinpiirtein ruiskusi ympäriinsä. Mä menin ite paniikkiin (melkein) ja soitin omalle äitilleni joka lensi paikalle kuin pelastaja <3 Onneksi vuoto loppui tosi nopeasti ja Mio itse ei vaikuttanu välittävänsä kovinkaan paljon, koska hän nukahti uudestaan nopeasti ja itkukin loppui melkein heti. Nyt menee nukkumisjärjestelyt sillai uusiksi ettei se pääse enää tippumaan tuosta sängystä. 

4 kommenttia:

 1. Olitko sä tänään myyrmannissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! En ollut :-( Vaasassa ollaan.

   Ois kyl kova halu tulla käymää helsingissä taas ekaa kertaa yli puoleen vuoteen.

   Poista
 2. en tiedä katosiko kommenttini jonnekin, tajusin vasta että se taisit olla siä myyrmannissa vai olitko?

  VastaaPoista