10. tammikuuta 2013

Dagens


Me ollaan tänään väsätty Mion kanssa sushia. Hyvää oli ja Mio tykkäsi erityisesti sushi riisistä. Kyllä se maistoi ihan makiakin, mutta suurempi herkku oli pelkkä riisi, pelkkä kurkku tai pelkkä avocado. Erikseen tarjoiltuna :) 


Mio tosiaan aloitti viikko sitten kiipeämään pinniksestä ihan omatoimisesti pois ja sen jälkeen musta noi iltatoimet on helpottunut johtuen siitä, että Mio valitsee itse koska on tarpeeksi valmis menemään nukkumaan. Siis joo, mä laitan sen sänkyyn about 21.00 maissa, mutta Mio itse valitsee pysyykö sängyssä tai ei. Enää ei siis laidat sitä siellä pitele vankina vaan ihan itse täytyy tehdä se päätös pysyä sängyssä. Vähän vaikea selittää... Jos se pois sieltä karkaa niin käyn viemässä takaisin kunnes se tajuaa homman, mutta SILTI tuo on nyt parempi näin.  
 Kukaan ei varmaan ymmärtänyt mitä mä tällä tarkotin.

Enivei, tänään se hetken sängyssä pyöri ja nukahti, kertaakaan en joutunut sitä sänkyyn palauttamaan. Edelliset illat me ollaan 'taisteltu' ehkä 10-60min. Mulla ollut supernanny modet päällä :)

4 kommenttia:

 1. no nih hienoa!! ooks ottanu laidan pois!? eiks se helpottais niin ei tarviis kiivetä ja saisit pojan "isojen lasten" sänkyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reggie tulee ens viikonloppuna joten me tehdään sillon isommat muutokset tänne yhdessä :)

   Poista
 2. Mä ymmärrän! :) mä nautin viel viimeset päivät ennenku Lenski oppii ryömiin...sitte saa kaikki johdot ja ruukut kyytiä! Ei mee kauaa voin kertoo! Tällähetkel sil on pakki päällä eikä se tiedä kuinka päästä lelua KOHTI. Oli aika huvittavaa tänään kun se vimmatusti yritti päästä baban luo mutta niin vaan poika hävis pikkuhiljaa sohvan taakse..hahahhahahaaa!!!

  VastaaPoista
 3. Mio kollade en liten stund på hur Mamma gjorde sushi, sen tog han "mattan" o började rulla avokado biten, ALLDELES SJÄLV.

  VastaaPoista