12. joulukuuta 2012

Vielä lisää ihosta


Kuva ei taas sinäänsä liity mitenkään mihinkään, mutta tää on niin ihana. Mio rakastaa katsella Daddyn kuvaa ja käy aina välillä osoittamassa lipaston päällä olevaa kuvaa ja sanoo 'Daaa'! Silloin mä annan kuvan sille käteen ja se seisoo hetken aikaa katselemassa, kunnes vie kuvan takaisin paikalleen. 


Me ollaan täällä pakkailtu laukkuja, ja Mio puolestaan purkanut niitä. Huomenna odotettu matka Puerto Ricon lämpöön, im sooo exited!

Eilen nukuin todella huonosti! Mioa on taas vaivannut iho ja sai sen kunniaksi tulla mun viereen nukkumaan (aivan niinkuin se ei muuten nukkuisi joka yö mun kanssa?). Mä olen raapsuttanut sitä johonkin 2 asti yöllä, ja aloittanut taas 6 maissa. Mielummin että mä hellästi raaputtelen, kuin että tuo raapii ihonsa verelle. Yön pimeinä tunteina tutkin hieman eri vaihtoehtoja ja ajattelin kokeilla jotain sellaista kuin helokkiöljy, onko kukaan kuullut tai kokeillut? Mion kummi taas suositteli kookosneitsytöljyä, ja sitäkin tullaan varmaan kokeilemaan jos ei espanjan aurinko paranna näitä ongelmia.  Aloitin myös pesemään Mion koko vaatekaapin ilman pesuaineita, vain vedellä koneessa. Jospa Neutral aineetkin sitten ärsyttävät tuota ihoa? Ostin avocadoa, jos kehon rasvaus sisältä päin auttaisi? Apteekista kävin myös tankkaamassa lisää rasvoja ja ostin Bepanthem anti exem rasvaa sekä sitä toista parempaa Physiogeliä. D-vitamiinia oli joku myös suositellut äitini työpaikalta lasten iho ongelmiin, joten ostin myös sitä. 
Tulee sellanen leijona-emo fiilis että teen ihan mitä vaan ettei Mion tarvis kärsiä iho ongelmista.  Muistan omasta lapsuudestani kuinka hirveää se oli kun ihoa kirveli ja kutitti ja apua ei kertakaikkiaan ollut. Nuo fiilikset on syöpyny omaan mieleeni ja teen parhaani ettei Mio joudu käymään läpi samoja asioita.
Yksi iso asia joka harmittaa tämän kaiken keskellä on se, ettei Reggie ole täällä. Kaipaan sitä ettei mun yksin tarvisi yöllä herätä huutoihin, vaan että meitä olisi kaksi tukemassa toinen toista. Onneksi kuitenkin puhelimet on keksitty, ja paljon mä olen sieltä päin saanut tukea tähän, vaikkei se tietenkään sama asia olekkaan. Tilanne nyt vain on mikä on. Pakko sopeutua.


Viime aikoina tämä ollut kuumin puheenaihe täällä blogissa, ja pyydän anteeksi että toistan itseäni. Tuntuu vaan että tämä ongelma on sen verran suuri, että se vie ison osan mun huomiostani. Toivottavasti reissusta palatessamme voin kertoa jo jostain muustakin kuin näistä huonoista iho jutuista.

6 kommenttia:

 1. trevlig resa ja muista aurinko+merivesi vaikka kuinka kirvelee, suola parantaa!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Ja joo, ajateltiin että mennään joka päivä käymään meriveden äärellä :)

   Poista
 2. Itse kokeilin myös luomu kookosöljyä ensimmäisiä kertoja sekä omaan kutisevaan raskausmahaan että myös atooppisesta ihosta kärsiviin poikiini. Oli hyvää! :) Iho tuntui paljon pehmeämmältä, levittyi hyvin ja imeytyikin suht nopeasti. Suosittelen kokeilemaan! :)Onneksi aurinko auttaa, tai ainakin meillä on auttanut lasten iho-ongelmiin. Hyvää reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ja kiitos 'vinkistä', hyvä kuulla aina jos jollain muulla on toiminut jokin juttu!

   Poista
 3. ootko kysyny jo, et maksaisko kela teille etelänmatkaa noiden iho-ongelmien takia. :) oon kuullu et jotkut pääsee kelan kustantamalle reissulle pahojen ihottumien takia. Tietty siihen tarvii lääkärin todistukset sun muut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ei maksa, ainakaan tässä vaiheessa kun ei olla päästy iho polille. Toivottavasti matkan jälkeen saadaan lähete specialistille.

   mäkin olen noista matkoista kuullut ja kaveri on sellaisella käynyt, ja apu oli kyllä suuri!

   Poista