10. joulukuuta 2012

Lelut

Mä olen tainnut ennenkin taivastella täällä sitä että Miolla on ihan surkea lelu valikoima. Ajattelin että jouluksi ostan vähän enemmän leluja kuin yleensä ja toistaiseksi pukinkonttiin on lähtenyt jos jonkinmoista lelua. 
Nyt kun Reggie oli täällä, niin hän osti Miolle pari rekkaa ja ne ovatkin olleet kovassa käytössä siitä lähtien. Sen tähden ajattelin panostaa enemmän tähän auto puoleen ja tilasin lekmer.fi sivulta Miolle Brion ralli auton. Ennestään meillä on tuo Brion palo auto, ja tosiaan se on ollut niin hyvän laatunen, että Brio saa enemmänkin tilaa meidän lelu laatikosta.
Tuo lekmer.fi sivusto oli todella yllättävä lelukauppa mulle, aivan törkeän iso valikoima leluja ja lastentarvikkeita. Kannattaa käydä katsomassa jos on joululahja inspiraatio kateissa. 

 


Mion muut joululahjat ostin Tuurin reissultamme ja sieltä mukaan lähti iso nukke siitä johtuen että Mio rakastaa vauvoja ja pojalla on kova 'hoiva vietti' esim Lenniä kohtaan. Toinen lahja oli sellainen palikka laatikko johon saa pudotella eri muotoisia ja kokoisia palikoita, samantyyppinen laatikko on ollut kova hitti öppna dagigsessa joten sieltä se inspiraatio lähti. 


Kolmas joululahja on sitten sellainen parkkihalli Fisher Priceltä. Mio on ruvennut leikkimään todella paljon autoilla, ja viihtyy pidemmänkin aikaa niitten parissa, joten tuo oli aika luonnollinen valinta autojen jatkoksi. 

Kaikenmaailman vinkit otetaan vastaan avokäsin lelujen suhteen. Junarataa mä en viitsi ostaa/kerätä sillä Bamsenilla on Brion junarata jostain 1800-luvulta :D no ei, mutta vanha se on mutta ajaa saman asian kuin nämä uudetkin, jotka ei muuten sadassa vuodessa ole hirveästi muuttanut ulkonäköään. Myös legoja mummollassa on vaikka muille jakaa, joten niitäkään mä en ainakaan tässä vaiheessa vielä hamstraa. 

Mitä teidän pukinkontissanne on, ja mistä te olette lahjat ostanu?

2 kommenttia:

  1. Tuo Brion ralliauto on ainaski tämän talon pikku miehellä oikee hitti! Ade sai sen kummitätiltään tuliaisiksi ja oikeen päristelee hienosti ajaessaan sillä :) Tuo paloauto näyttää tosi hauskalle myös, pitäisi varmaan pukille vihjata :)
    Mä ostin semmosen puisen papukaijan, joka on semmonen pinottava lelu..siinä siis semmosia rinkuloita joita saa pujottaa sen papukaijan ympärille (hirmusen sekava selitys :D )

    VastaaPoista
  2. Meillä on tuossa iässä suosikkileluina olleet puupalikat. Samoin sellainen potkuauto, jonka päällä voi istua. Poikien leluista en osaa antaa parempaa vinkkiä, kun meillä se on nyt edessä :) Mutta nuo Brion autot näyttävät kyllä hyviltä.
    Olen tekemässä leuista postausta piakkoin, kun saan aikaiseksi. Ja kun saan ne joululahjat hankittua...

    VastaaPoista