7. joulukuuta 2012

Atoopikko

Nyt kyllä harmittaa. Lumen tulo ei sinäänsä ole mikään huono juttu, mutta sen tuomat pakkas asteet aiheuttavat Miolle niin kuivan ihon ettei kutinalle ole loppua. Nyt 3 yötä peräkkäin on mennyt todella huonosti, sillä Mio raapii itsensä hereille, ja sen jälkeen pysyy hereillä koska ihoon selvästi sattuu. 
Viime yönä me saatiin tarpeeksemme tästä kutinasta, ja aamulla soitin tk - lääkärille ja sain ajan heti 30min päähän. Kannattaa ilmeisesti olla 1,5 vuotias, kun ajan saa noin nopeasti julkiselle puolelle ;)
Lääkäri oli tosi mukava ja kerrankin kuunteli mitä sanottavaa mulla oli. Usein tuntuu ettei lääkärille oikein voi sanoa kaikkea, vaan niillä on kova kiire vain saada potilas pois päiväjärjestyksestä, no nyt ei ollut niin, vaan me oltiin huoneessa kauan ja juteltiin eri vaihtoehdoista ja loppujen lopuksi saatiin Atarax resepti, jota me ollaankin jo kokeiltu. Se toimii, ottaa ainakin pahimmat kutinat pois. Myös Physiogeliin päädyttiin ja se vaikuttaa auttavan jo nyt, pari tuntia ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Illalla Mio saa hypätä öljykylpyyn sitten Physiogel rasvaa ja Atarax siirappia. Eiköhän me saada kaikki nukuttua sitten. Reggie on siis täällä nyt, tuli keskiviikkona ja lähtee sunnuntaina. Ihanaa kun on kerrankin vähän pidemmän aikaa yhdessä. Stressaan nyt jo sen lähtöä, ja en halua ajatella koko asiaa.

3 kommenttia:

 1. Voi raukka Mio! Kuiva talvisää on kyllä paha monen iholle. Toivottavasti helpottaa pian!

  VastaaPoista
 2. no onneksi saitte apua! uskon että tuo on hyvä soppa! :) Haleja miolle !

  VastaaPoista
 3. Voih. Meiän Adekin kärsii kuivasta ihosta ja lääkäri määräsi jo muistaakseni puolivuotiaalle poikaselle rasvaa ja Ceridal-öljysuihketta. Voisin kokeilla kans öljykylpyä ja siihen rasva päälle.

  Ihanaa kun saatte olla tosiaan vähän pitempään yhessä koko perheellä! :)

  VastaaPoista