6. marraskuuta 2012

Uusi haalari - Taas


 Muistatteko kun kerroin tästä? Noh, tuo ticketin vihreä on aaivan liian iso. Ois ehkä pitänyt uskoa keskustelupalstoja kun ihmiset 'väittivät' että ticketin koot ovat aina yhtä kokoa isompaa. Jos tuon haalarin pukee Miolle niin takamus on nilkoissa :) eli ensi talveen taitaa mennä ticketti. Tuo Tretornin haalari oli hieman pettymys. Vaikea pukea päälle kun vetoketju loppuu haaroihin, tai itseasiassa napaan. Materiaalikaan ei ole helpoin vaihtoehto, joten sen käyttö on jäänyt vähäiseksi. Voin toki suositella tuota Tretornia jos ollaan menossa märällä keleillä ulos vähän pidemmäksi aikaa, ettei tarvii ihan heti pois tuota ottaa :)


 Meillä on ollut käytössä Kaxsin toppahousut jotka löysin kirpparilta 1,5€ hintaan. Housut olivat täysin käyttämättömät ja kokoa 92, eli täydelliset. Sen kaveriksi ollaan käytetty tuota Villervallan ihanaa takkia, joka kuitenkin on jäänyt vähän naftiksi, kun kokolapussa lukee 80.  Näiden lisäksi meillä ei ollut mitään päällepantavaa joten jotain oli keksittävä!

 

 Käytiin äitin kanssa The kids and mothers liikkeessä ja heti löytyi sopiva haalari Miolle. Name It merkkinen kevyt toppa. Ihanan pehmonen, joka on juuri sopiva kevyille miinus asteille, ja joka käy myös paukkupakkasilla, kunhan sinne alle laittaa kaveriksi jotain lämmintä.

Haalari ollut käytössä nyt parisen viikkoa ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että 40€ investointi tähän täydellisyyteen kannatti. Haalari on helppo pukea päälle, pehmeä että siinä pystyy tollanen vaahtosammutin liikkumaan ja ihana väri, joka on todella raikas.

9 kommenttia:

 1. Mä olin yllättyny mite name it-haalari oli hyväkuntoinen 2 lapsen käytöltä..suosittelen! toisin kuin minymo tai joku sellanen, puolen talven jälkee polvit puhki..

  -reija (pitää näköjään aina kommentoida!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, halpis merkki yllättää aina välillä kyllä. Ainut miinus tuossa haalarissa on se ettei se pidä lainkaan vettä, eli pakkasilla vain käy.

   Poista
 2. Ihanan värinen haalari! Minkäs kokoinen tuo on?

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Joo! Harmi vaan että se on menny pieneks, ja ettei sitä oikeen ole edes ehditty käyttämään.

   Poista
 4. Tiiäkkö, meillä on ticetin 74 cm haalari viime talvelta ja vieläkin on iso! :D poika on karvaa alle 100cm pitkä. Että niissä on ihan reilusti kasvun varaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho. En ois uskonu että ihan noin iso on!

   Poista
 5. Jee, tuo takki menee sopivasti Lennille ens syksynä :) Smart thinking ;)

  VastaaPoista