22. marraskuuta 2012

Sekalaista


Mulla oli eilen illalla sellainen life sucks -hetki. Siis elämä näytti mulle keskisormea. Oikeen V mäistä. Pienet asiat. Ne ärsyttävät. En osaa edes selittää. Kaikki varmaan kuitenkin tietää tunteen. Siitä kuitenkin selvittiin kunnialla ja tänään on hymy taas herkässä. 

____________________________________________


Aamu alkoi lääkärillä, nimittäin Mio on kohta 1,5v. Tyyppi on kasvanu alle puolessa vuodessa reippaat 8cm ja paino on pysynyt aika sillai samana. Tarkemmat mitat oli:

12,5kg
86cm

Yllätykseksemme Miolle annettiin myös rokotus. Soitin äitille, joka on onneksi samassa rakennuksessa että jos hän pääsis paikalle pitämään Miolle seuraa sillä välin kun mä nyhvään odotus huoneessa. Omaan aivan törkeän neula kammon, ja ajatuskin neulasta saa alahuulen väpättämään. 
Mio ei taas ole multa ainakaan tuota kammoa perinyt, vaan oli ihan iloisesti antanut hoitajan pistää ja sillä välin itse näpelöi mummun puhelinta. Ei itkun itkua, ei kyyneleen kyyneltä. 

______________________________________________


Kävin eilen siivoilemassa kirppis pöytää ja sieltä oli kadonnut vaikka mitä, ja kassalla saldo oli 42€. Not bad! Siis noin 5 tunnissa oli tuon verran tullut myyntiä. Ja meillä ei tosiaan hirveän kallisarvoista tavaraa siellä ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti