15. marraskuuta 2012

Pikareissu Tampereelle


Me käytiin eilen pika-pika reissulla Tampereella. Lähdettiin aikaisin aamulla 8 maissa ja tultiin takaisin 8 maissa illalla. Matkan tarkoitus oli löytää Jenna siskolle mekko ja tehtävä suoritettiin nopeasti. Sen lisäksi me hieman shoppailtiin ja käytiin radiokirppiksellä Tampereen keskustassa. 
Mukaan shoppailusta lähti housut ja kolme paitaa + koru ja kello. Kirppis oli hienoinen pettymys. Vaikea kiertää, kun siinä ei ollut oikein mitään struktuuria, ja suurempi pettymys oli se että radiokirppiksen myyjät käyttäytyivät suhteellisen sivistyneesti :) odotukset olivat siis että saamme kamalaa palvelua, ja lähdimmekin sinne hieman kuin eläintarhaan - sen verran huono maine tuon Radiokirppiksen henkilökunnalla on (koitakkaapa googlailla ja lukea palstoja).

Automatkat meni hyvin molempiin suuntiin, luukuunottamatta pientä itkukohtausta kotimatkalla - toisaalta sehän kuuluu oikeestaan asiaan kun ollaan liikenteessä kahden lapsen kanssa. 

Nyt mä suunnittelen pikkujoulua jonka ajattelin järjestää muutamalle kaverille joulukuun alussa. Juhlien järjestäminen on AINA ja JOKAKERTA todella jännittävää, koska mä pelkään ettei vieraan viihdy tai että mun tekemä ruoka maistuu pahalta. Mikään pelko ei ikinä (kai) ole vielä toteutunut, mutta eihän sitä ikinä tiedä! Toivotaan että ystäväni ovat armollisia ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti