21. marraskuuta 2012

Nukkumatti hukassa

Jo toista yötä putkeen. Ärsyttää niin vietävästi että uni ei vain tule sitten millään konstilla. Argh! Makaan sängyssä ja pyörin, vaihdan asentoa, korjaan tyynyä. Mikään ei auta. Kello on 2. Herätys on about 7-8 tunnin päästä ja ärsyttää etten saa normaalia 10-12 tunnin yöunia :) mut on selvästi hemmoteltu pilalle.


Auttaiskohan se jos ottaisin Mion mun viereen? 

Yön pimeinä tunteina ehtii ajatella vaikka mitä. Mulla päällimäisenä mielessä viikonlopun tuleva matka Bamsenin kanssa Härmän Kylpylään. Lähdetään rentoutumaan viikonlopuksi. Ihanaa. Mio pääsee taas uimaan. Ja mä kans. Haaveilen siitä buffet aamiaisesta. Kahvista. Croisanteista.

Toinen asia jota mietin on meidän matka Puerto Ricoon. Lähdetään Joulukuussa lomalle. Ihanaaaaaaaa! Mä en malta odottaa aurinkoa, uimista, hyvää ruokaa, pientä shoppailua ja kaikkea muuta mitä lomamatkalla tulee tehtyä. Tämäkin loma me tehdään Bamsein ja Mion kanssa. Hyvät matka kumppanit. 

(Yksi ongelma monikulttuurisessa parisuhteessa on tämä matkustus. Jos sitä ylimääräistä rahaa on, niin se menee vain ja ainoastaan sen toisen kotimaahan matkustamisessa. Älkää nyt ymmärtäkö väärin, kivaahan sekin on/olisi jos sinne pääsisi. Mutta mä tykkään nähdä myös uusia paikkoja, joten matkaseuraksi valiutuu joku muu kuin se oma siippa.)

Nyt mä otan uuden yrityksen tuon nukkumatin kanssa. 

 

3 kommenttia:

 1. Saanko olla eri mieltä? :) Meillä ei todellakaan mene aina rahat Intiaan. Me ollaan matkustettu melkein joka vuosi jonnekin, ja ollaan pidetty kiinni siitä, että mennään myös omille lomille, jonnekin, jossa ei ole sukulaisia. Albylla on vielä se "paha" puoli (toisaalta niin hyvä), että sillä on sukulaisia joka puolella, Italiassa, Saksassa, Jenkeissä ja siis tuntuu et kaikkialla!! Mut me ollaan vaan päätetty, et tehdään matkoja muuallekin. Mun mielestä Intiaan (tai muualle, missä on sukulaisia) matkustaminen ei oo lomaa samassa merkityksessä ku loma vaikka Thaimaahan tai mihin tahansa muualle. Se on sit sitä sukuloimista ja sopeutumista... Tottakai mekin yritetään mennä Intiaan aina silloin tällöin, koska mun mielestä on tosi tärkeetä silti, että Brunokin saa tutustua isin kotimaahan. Ja voi olla, ettei sukulaiset ymmärrä tätä meidän systeemiä, mutta se on niiden ongelma. :) Onneks Alby on suomalaistunu jo niin pahasti että sekin osaa arvostaa meidän omia lomia, eikä aina oo hinkumassa Intiaan :D Joten, HYVÄ KATJA et lähdet omalle lomalle Puerto Ricoon, mun mielestä tekin ansaitsette oman loman, oli R. mukana tai ei, koska loma Ghanaan on tuskin sullekaan samanlaista lomaa kuin mitä tuo tulee olemaan...!!

  -V.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oot kyllä ihan oikeassa. Meillä ongelmana on lähinnä vain tuo raha. Jos sitä olisi enemmän niin varmasti mekin käytäis muualla. Nythän me ei olla oltu Ghanassa kuin vasta kerran, joten sitäkään ei oikeen voi 'käymiseksi' kutsua.

   Odotan innolla siis niitä aikoja kun me ollaan molemmat työelämässä ja saadaan tienata myös rahaa.

   Poista
 2. Joo, totta, enkä mäkään tarkota et meil on rahaa matkustaa minne vaan tuhat kertaa vuodessa. Vaan et jos pitää valita, koska rahat ei tosiaan riitä kaikkialle matkustamiseen niin mä meen mieluummin vaik kolme kertaa muualle ja sit vasta aina joka neljäs kerta Intiaan. You know ;)
  -V.

  VastaaPoista