19. marraskuuta 2012

Kiloklubi

Mä olen ruvennut mielenkiinnosta täyttämään tuota Kiloklubin ruoka ja liikunta blogia, vai miksiköhän sitä kutsutaan. Muistiota? 
No enivei. Olen yrittänyt nyt parin viikon ajan syödä mahdollisimman normaalia, tasapainoista ruokaa ja onnistunut siinä juuri tuon nettisivun avulla todella hyvin. Kirjaamalla ylös kaikki mitä suuhun tulee laitettua, saa todella hyvin tietoa siitä että mitkä ovat ne salakavalat kalorit päivän mittaan. Tuolla nettisivulla on myös 4 sellaista pallukkaa, joiden olisi tarkoitus olla vihreitä joka päivä, silloin tietää syöneensä hyvää ruokaa. Se on ollut kaikista hauskinta, siis se että jokapäivä pitää syödä tavalla että saat ne pallukat vihreiksi (Energia, kasvikset, herkut ja kuidut). Kuitenkin pakko myöntää että viikonloppuisin melkein kaikki pallot vetävät punaiselle, ja sitä me emme halua.

Mä yritän tarkkailla syötyä ruokaa sen takia nyt näin radikaalisti, että viime ajat on tullut syötyä ihan mitä sattuu ja ihan milloin sattuu. Ruoka ajat painottuvat lähinnä myöhäseen iltaan ja sekin on turmiollinen tapa. Iltaisin tv ääressä on tullut syötyä vaikka mitä paskaa, ja siihen piti tulla loppu. 

Tarkoituksena on syödä about 1800 kaloria päivässä, ja nimenomaan se tietoisuus siitä ruuan laadusta ehkä tärkeintä. Voin todella suositella tuota kiloklubin nettisivua siis! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti