28. marraskuuta 2012

Im back!


Nyt mä olen toipunut v tuksesta, ja jatkan elämää. Viikko on alkanut suht kiireellisissä merkeissä ja tekemistä riittää aamusta iltaan. 
Tuuri/Härmän matka meni hyvin, ja meillä oli oikein mukava viikonloppu äitin ja Mion kanssa. Mukaan tarttui Miolle pari joululahjaa ja itselle melko monia hyödyllisiä jokapäiväntavaroita. Kaloreita ei viikonloppuna laskettu, mutta siihen tuli muutos maanantai aamuna :)

Kertokaapas te muut äidit, ostatteko jo vuoden-kahden ikäiselle lapselle joululahjoja ja mitä ne lahjat on? Miohan ei tiedä mitä Joulu, saatika lahja tarkoittaa, mutta leluista on ollut kova pula jo pitkään joten tämä on hyvä sauma meille täydentää tuota puutetta. 

7 kommenttia:

 1. Mahtavaa kun oot back! :) Itse aattelin et vuoden ikää lähestyvälle pojalleni ostan luultavasti muutaman lahjan. Ainaski semmoset isot rakennuspalikat :) Luulen että mielissään repii paketit auki ja tutkii niitä innolla. Ihanaa myös itse saada kokea ihan uudenlainen joulu, oman ihana lapsen kanssa <3

  VastaaPoista
 2. Nyt ostan ekaa kertaa lapsille lahjoja (on saanu sukulaisilta, kavereilta, kummeilta kylläkin)..ennen ne on toivonut esim viinirypäleitä, suklaakeksejä tai sit toisest ääripäästä helikopteri :D Meille ei tuu lelukuvastoja, eli lapsia ei ohjailla tiettyihin leluihin.. Jos oikeesti haluaa jotain ni se on tiedettävä ilman katalogeja heheh. Nyt toivoivat siis pikku-ukkeleita ja niille taloa ja auton. Ja ne tulevat saamaan.

  -reija

  VastaaPoista
 3. joo kyllä jouluun kuuluu lahja tai pari! sisältö ei vielä noin pienellä ole se tärkein :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä meillä serkkujen lapset on tuon ikäisenä saaneet lahjoja! Mä antaisin pienille esim. jotain rakennuspalikoita, duploja, hiekkaleluja tai näin talvella vaikka lumilapion tai pulkan.

  VastaaPoista
 5. Does your man knows what you are doing here in vaasa? sleeping around with other men? You are such a silly and ugly whore.
  I feel sorry for himm

  VastaaPoista