23. lokakuuta 2012

Its over!

Nyt se koe on tehty! Tai pikemminkin kokeet! Kaikki meni hyvin (kai?) ja mainio fiilis jäi tuosta taas kerran. Voisin käydä tollasissa kokeissa työkseni :) niin mielenkiintoista laittaa ittensä likoon ja antaa tiedon vaan valua aivoista ulos. Kirjallinen osuus koostui varmaan 12 eri kokeesta, jossa testattiin äidinkieltä, ymmärrystä tehtäväntoihin, matikkaa, palikkatestejä, kuvio testauksia jne. En muista enää puoliakaan koska tahti oli aikakin kova. Kirjallisten osuuksien jälkeen oli kaksi ryhmähaastattelua ja yksi psykologin haastattelu. Pitkä päivä siis takana ja siltä musta tuntuukin. Ja ettei olisi yhdelle päivälle liian vähän haastatteluita niin Vasabladetiltakin (paikallinen lehti) soitettiin (kaverin kaveri) ja pyydettiin pientä haastattelua koskien tuota sisäänpääsykoetta. Suostuin ja 'lehdistö' kiiruhti paikalle :) saatte nähdä lähipäivien lehdessä musta kuvan, jossa näytän varmaan ihan torvilta! uskollinen tyylilleni siis.

Mio oli mun siskon luona hoidossa. Kaikki oli mennyt hyvin niillä myös, pieniä itkuja lukuunottamatta. Mio yleensä kohtelee vieraita suopeasti. 

Nyt tämä pieni perhe on aivan naatti. Heittäydyn nanosekunniksi sohvalle ja sen jälkeen laahaan itseni sänkyyn. 


ps. Nyt mä olen saanut kamerapiuhan Tanjalta, joten PITÄISI ruveta panostamaan tämän blogin ulkonäköön hieman enemmän...

1 kommentti: