25. syyskuuta 2012

Päivitystä


Huh mikä tauko! Niin monet on kyselly blogin perään että koen tavallaan velvollisuudeksi tulla tänne kertomaan kaikesta. Noh, ainakin jostakin... Mä sain täydellisen asunnon Vaasasta, 59m2 ja 2h+K. Me ollaan nyt pakattu noin 80% tavaroista ja muutto olisi edessä viikonloppuna. Mun tunteet heiluu laidasta toiseen, osa musta on niiiin innoissaini tästä muutosta ja rakastaa 'uusia' alkuja, ja toisaalta taas kyseenalaistan tätä kaikkea. Mietin että teenkö virheen kun muutan takaisin kotikulmille? Pitäisi varmaan muistaa ja painottaa omassa päässäni sitä että haen kouluun, ja että se on se varsinainen syy. Mietin myös että voiko avioliitto toimia etänä. Luulen että voi, mutta mitä mä tiedän, olen aina optimistinen kaiken suhteen. Jokatapauksessa meillä on ehdottomasti tarkoituksena olla yhdessä, ja luulen että me molemmat ollaan valmiita tekemään töitä sen eteen jonkinverran. 

Miosta sen voisin kertoa että siitä on tulossa oikein fiksu mies. Huomaan selvän eron siinä että pojalla rupeaa pelaamaan aivot paremmin ja kiva huomata että jotain mä olen tehnyt oikein kun se kerran osaa viedä roskat roskiin kun niin pyydän. 
Tänään sain myös vahvistusta siihen että Mio tykkää musta. Oltiin puistossa ja istuin hiekkalaatikon reunalla pienen matkan päässä pojasta ja se ehti leikkiä jonkin aikaa yksikseen kunnes se huomasi että jotain puuttuu. Alahuuli rupesi väpättämään ja silloin mä tajusin että kannattais varmaan ilmottaa Miolle että en mä sitä yksin jättänyt. Ihana rakas. Tuli lämmin tunne että muahan rakastetaan.

Mä en nyt voi luvata että kirjotan jokapäivä tänne taas, kaikkea on meneillään ja yritän saada muutettua kunnialla kaikki tavarat kerrallaan. Toivon että saan tärkeiltä lukijoiltani hieman armoa tämän kaaoksen keskellä.

4 kommenttia:

 1. kiva att du orkade skriva blogg igen! VÄLKOMMEN TILL VASA!!!! Jag planerar redan allt vad jag ska gör med Mio, gullungen!

  VastaaPoista
 2. onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 3. tsemppiä uusiin tuuliin! Musta tuntuu että meillä myös puheenoppimisen ja muun vuorovaikutuksen lisääntymisen myötä on alkanut tulla rakkaudenosoituksia ja muita hellyydenosoituksia äitiä kohtaan, ihanaa ja sitä kanattaa odottaa.

  VastaaPoista
 4. Onnea uudesta asunnosta ja kaikkea hyvää kaikiin uusiin tuuliin! Don't be a strainger! x x x

  VastaaPoista