28. elokuuta 2012

Uusia tuulia


Hei vaan kaikille! Pyydän nyt heti alkuun anteeksi tätä hiljaisuutta. On hieman ahdistanut kaikki epätietoisuus ja stressi eri asioiden vatvomisessa. Uudet tuulet josta ostikossa mainistsen niin ei ole mitään tietoa että mitä ne tuulet ovat. Tiedän vaan että suunnitelmat eivät nyt toteudu alkuunkaan ja tuntuu että pitää alottaa porkkanan etsintä jostain. Olin suunnitellut muuttavani Vaasaan ja aloittavani uuden kappaleen elämässäni mutta kun kouluun en päässyt niin höh... Toisena vaihtoehtona oli hakea töihin yhteen vanhainkotiin täällä Helsingissä, mutta saatuani hyvin tylyn vastauksen kyseisen osaston hoitajalta niin sekin matto vedettiin jalkojeni alta. Juuri nyt tuntuu etten osaa tehdä mitään oikein ja oon ihan pihalla. Haluan tietenkin viettää aikaa Mion kanssa, mutta huvittaisi myös päästä edes osittain tekemään rahaa kun kerran ei kouluunkaan ollut menemistä. Aarrgh että kuullostan negatiiviselta, mutta sellanen mielentila nyt vain on päällä. Ärsyttää se että 'joudun' jäämään tänne Helsinkiin ja ja ja... Moni muu asia. 
Nyt pidän korvat ja silmät auki töitä varten. Haluisin tehdä ilta/yö/viikonloppu töitä niin että Mion ei tarvitse mennä vielä hoitoon, vaan että R sais hoitaa Mioa iltaisin koulusta tullessaan.

Yksi iso asia on nyt muuttunut kuitenkin. Leo-koira muutti Vaasaan äitini luo. Vaikka Leo onkin hyvin rakas mulle ollut, niin tuntuu että lapsi + koira kombinaatio ei oikeen toimi kun kotoa löytyy mies joka ei ole oikein samalla sivulla kotieläimien pitämisessä. Leon hoito ja ulkoiluttaminen on ollut 100% mun vastuullani. Mion kanssa ulos lähteminen vaatii kaikkeen noin 30min lisäaikaa normaaliin verrattuna ja siihen lisäksi koiran ulos vieminen kera lapsen ei vaan kertakaikkiaan ole mikään ihanne tilanne. Kuitenkin positiivista tässä on nyt se, että Leo pääsi kotiin jonka kanssa olemme kuitenkin paljon tekemisissä, joten Miolla ja Leolla säilyy suhde ja tietenkin se että mä saan edelleen kuulla Leosta päivittäin ja nähdä usein. 

Nyt yritän ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoittaa tänne enemmän juttuja! Blogi on ollut kyllä mielessä joka päivä, mutta aikaiseksi en ole mitään saanut. Kamerakaan ei ole kertaakaan ollut mukana joten siihenkin pitäisi tulla parannus tulevaisuudessa.

6 kommenttia:

 1. Okei, voi että harmi ettei tullut pääsyä kouluun ja vielä muitakin hylkyjä. Varmasti ollut miettimistä. Kiva kuitenkin kun kirjoitat ja ihan rennolla otteella tämän kanssa! Kivaa myös kun on ihan tyhjä taulu oma elämä, mitä kaikkea kivaakin siihen voi vielä ilmaantua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Mä olen kateellisena lukenut sun blogia kun sulla näyttää olevan aika selvät sävelet että mitä meinasit tehdä... MÄKIN HALUAN!!

   Miolle pitäis keksiä aktiviteettejä mielellään joka päivä, ja joku harrastus olis kyllä kiva hankkia. Kerrothan mullekin jos keksit jotain Kertulle (luin jostain jumppa tunnista). Olisitko ehtinyt/halunnut nähdä jokupäivä?

   Poista
  2. Ja hei, mulla oli vielä pari viikkoa sitten ihan "tyhjä" aikataulu. Toki olen lapsen kanssa kotona, muta koska hän on jo sen ikäinen, että voi kuvitella hieman jotain mutakin tekevänsä. Sitten yhtäkkiä ilmaantui monia kivoja tosi pieniä juttuja, mistä yhteensä koostuu sitten ihan tarpeeksi ohjelmaa, että pääpaino pysyy kuitenkin kotona olemisessa. Varmasti teillekin ilmaantuu kaikkea pientä (ja ehkä suurtakin) kivaa kun aika on.

   Poista
 2. Kiva että kirjotat taas! Elätän edelleen toivoa että muuttaisitte vaasaan...

  VastaaPoista
 3. yeah shes back :) kaikki kääntyy vielä positiiviseksi ja huomaat että uusia ovia avautuu ! Vaasa ja me täällä odotetaan sua! älä lannistu vaan pure hammasta ja ajattele laatikon ulkopuolelle, mitä haluat tehdä nyt kun on ns. välivuosi tarjolla!

  VastaaPoista
 4. Kiva att du skriver igen!!! Du ser - många har väntat på din blogg. Nu ska du ta en dag i sänder o njuta av tiden med Mio. Allt ordnar sej till det bästa - förr eller senare.

  VastaaPoista