2. elokuuta 2012

Tampereen reissu ja uusi haalari

Tänään ollut hieman erilainen päivä. Nimittäin kaveriporukalla ajelimme aamusta lapsettomana Tampereelle. Kyseessä oli pikavisiitti ystävän luo, vissiitti joka oli kuitenkin hyvin hyvin tärkeä <3 Mio sai olla mummun kanssa koko päivän aamusta iltaan. Hyvin niillä oli mennyt ja Mio oli jälleen osoittenut suurempaa aivotoimintaa kuin ennen. Kerännyt mustikoita puskista, joka osottautui vaikeaksi kun koko marjapensas heiluu. Kerännyt kiviä yksitellen kuoppaan ja kokeillut Mummun ja Muffan kaikki kengät omaan jalkaansa. Ei mikään tyhmä kaveri siis.
Miosta on kuoriutunut oikea Mummun poika, ja täten mä en enää kelpaa läheskään aina. Olen hieman loukkaantunut, mutta ymmärrän että tollasia ne yksi vuotiaat ovat. Mummuhan on kiva siksi että sielä saa aina kaiken, ja mamman sylissä taas joutuu olemaan myös ikävissä merkeissä, esim hampaitten pesussa. Pitää vaan niellä ne omat tunteet ja ajatella asiaa järjellä - siis yksi vuotiaan silmin. 

------------------------------
 
Tilasin tänään taas uuden haalarin joka on enemmän syksyn kuraleikkeihin. Kyseessä Tretornin kuris, jossa sisällä fleece. Odotan innolla tämän saapumista ja sitä että Mio pääsee mannekiiniksi :)
 Ostin tämän koossa 86

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti