31. elokuuta 2012

Indeed uusia tuulia!

Viime postauksen jälkeen on tapahtunut paljon! Me päätettiin nyt niin että muutetaan Vaasaaaaaan! Mä olen niin innoissani. Koko kesän tää asia on pyörinyt mielessä ja vatvottu eestaas. R ymmärtää hyvin sen että veri vetää kotiinpäin, varsinkin nyt kun on pieni lapsi. Haluan että Mio kasvaa 'turvallisessa' ympäristössä, toisinsanoen pois betonihelvetistä keskustan läheltä, ja muutto sinne missä voi kuulla lintujen lauluja ja edes osittain kävellä paljain varpain :) Emme nyt kuitenkaan puhu mistään pienestä kylästä, mutta silti... Isohan tämä muutos on, mutta ihan tervetullut. Mä olen jo pitkään tuntenu ahdistusta Helsingissä asumisesta, ja kaivannut jotain isompaa muutosta. R jää Helsinkiin ainakin toistaiseksi. Katsotaan ajan kanssa että miten tässä käy. Tarkoitus on että nähdään toisiamme kuitenkin paljon. 

Nyt edessä on asunnon metsästys. Tänään käytiin hakemassa 10 laatikkoa, joten pakkaaminen alkakoot. Toivon että blogin pitäminen pysyy edelleen elämässä vaikka muutankin alkuperäisen kohderyhmäni luokse, eli lähemmäs perhettäni.

Tää kuvastaa hyvin mun luonnettani. Jos en ole tyytyväinen johonkin niin teen asialle jotain aika nopealla aikataululla. Olen todella nopsa tekemään isojakin päätöksiä ja yleensä myös suoriudun niistä aika hienosti :) En nyt ollenkaan sano että haluan asua Vaasassa loppuelämäni, mutta tällä hetkellä se tuntuu just hyvältä.

7 kommenttia:

 1. oletteko siis eronneet pojan isän kanssa? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei, niinkuin kirjoitin että tarkoitus on nähdä toisiamme mahdollisimman usein, ja että R jää helsinkiin toistaiseksi.

   Poista
 2. Kuulostaa kivalta! Itsestäkin tuntuu koko ajan enempi ja enempi, että haluaa muuttaa jonnekin rauhalliseen paikkaan lapsen kanssa. Seurailen sitten teidän elämää täällä blogissa ja ehkä me vielä joskus nähdään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nähdään vielä. Ja kun kerran R jää Helsinkiin niin mekin varmaan tullaan tänne Mion kanssa aina välillä. En vielä tiedä tarkkaan että miten kaikki arki sitten rullaa mutta ainakin nyt tuntuu siltä.

   Poista
 3. Makee juttu ja rohkea päätös! Hei jos ehditään niin törmätään vielä ennen sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Laita mulle vaikka viestiä tai soita! 0409606776

   Poista
 4. Vaude! Hieno juttu! Näin pitääkin tehdä jos jokin asia ei miellytä eikä vaa valiteta.

  VastaaPoista