11. elokuuta 2012

Helsinki

Olemme taas kotona <3 ihanaa kun saa olla itsensä herra ja tehdä mitä lystää, ei tarvitse miettiä muiden haluja ja saa kasvattaa lapsensa juuri kuin on itse ajatellut. Kuullostaako siltä että en olisi viihtynyt Vaasassa vanhempieni luona? No sekään ei ole totta koska kesäloma on ollut todella mukava ja erityisesti äitini kanssa meillä on ollut hauskaa. Mutta muiden luona asuminen ei tosiaan aina ole niin yksinkertaista. 

Automatka meni hyvin Vaasasta Helsinkiin. Mion kanssa ei ikinä ole ollut mitään ongelmia autossa, vaan suurin osa ajasta menee nukkumiseen tai pelleilyyn. Taitaa olla ainut paikka jossa se todella vain istuu, joten ihan syystäkin saa olla rauhassa edes yhdessä paikassa. Luulen että tässäkin tottumuskysymys ja me ollaan ajettu paljon näitä pitkiä matkoja Mion kanssa ihan syntymästä asti. Pysähdytään silloin kun on jokin syy ja luulen että hän on siihen tottunut.

Ihanaa olla kotona. Miokin tunnisti kyllä paikat vaikka vähän ihmettelikin. Nukkunut jo kahdet päikkärit omassa sängyssään ja se meni todella hyvin. Samoin yöunet. 


Mulla on tv-maraton nyt meneillään, sillä Vaasassa olen melkeen katsonut vain olympialaisia ja täällä mulla on tullut nauhalle kaikki ne ohjelmat joita katson, ja niitä on PALJON.

2 kommenttia:

 1. Hei mietin et olisko hauska nähdä joku päivä jos ootte kerran back täällä hki suunnilla;)? Jos vaikka sisko ja sen poika tulisi kanssa, ja vaikka johonkin puistoon?

  Aivan uskomatonta että poika jaksaa istua autossa Vaasa-Hki. Kepu voisi ottaa mallia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, sori että kesti vastata näin kauan! Tuntuu että blogi innostus on laskenut hetkellisesti :( toivottavasti kasvaa taas kun elämäntilanne hieman selvenee (siis että pääsenkö kouluun vai ei)

   Olisi tosi kiva nähdä! Mun puhelin numero löytyy tuolta yhteystiedot osiosta ja samoin s.posti osoite. Laita viestiä/soita niin sovitaan jotain! Meillä ei nyt ole muuta kuin vapaata Mion kanssa.

   Poista